Konsult inom hållbarhetsstrategi och rapportering

Narva söker senior hållbarhetsrådgivare

Är hållbarhetsramverk och metoder som TCFD, GRI och Greenhouse Gas Protocol din grej? Har du intresse för EU:s taxonomi för hållbara investeringar? Nu söker vi dig som vill jobba med hållbarhetsrådgivning på ledningsnivå – med fokus på strategi och rapportering. Men framför allt vill du jobba på en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer och vara med och göra ett starkt erbjudande inom hållbarhet ännu starkare.

Narva är en av Sveriges största kommunikationsbyråer. En stor del av våra uppdrag rör hållbarhetsstrategier och rapportering. För att möta ett ökad efterfrågan på expertkunskap inom området vill vi stärka vår förmåga inom strategisk hållbarhetsrådgivning och rapportering. Vi söker dig som har ett analytiskt sinne och stort intresse för att utveckla företags hållbarhetsambitioner och målsättningar, har erfarenhet av affärsskapande hållbarhetsarbete och rådgivning på ledningsgruppsnivå.

Hos oss kommer du att arbeta brett inom hållbarhetsområdet som rådgivare inom strategi, redovisning och kommunikation. Du kan driva processer för utveckling av kunder såväl som Narvas erbjudande inom hållbarhet samt genomförande av uppdrag. Till din hjälp finns ett stort antal hållbarhetsexperter och specialister inom alltifrån finansiell kommunikation, PR, marknadsföring och public affairs till design och varumärken. Narvas bredd av expertis skapar stor potential både för våra kunder och din egen utveckling. Vi har under många år kopplat hållbarhetsfrågor till affärsutveckling så vår marknadsposition är stark och efterfrågan på våra tjänster är stor. Vi arbetar med kunder inom många olika branscher och en stor andel av våra kunder är börsnoterade bolag.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med:

  • Utveckling av befintliga och nya uppdrag och kundrelationer.

  • Rådgivning inom strategi och implementering av affärsdrivande hållbarhetsarbete.

  • Rådgivning inom hållbarhetsrapportering och hållbarhetskommunikation.

  • Att leda workshops och utbildningar.

Vem är du?

  • Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av affärsdrivande hållbarhetsarbete och kan skräddarsy en roll för dig med betydligt mer erfarenhet.

  • Du har kunskap och erfarenhet av relevanta ramverk såsom GRI, TCFD, SASB och FN:s globala mål för hållbar utveckling.

  • Du har kännedom om EU:s taxonomi för hållbara investeringar och ICC:s regelverk om hållbarhetskommunikation.

  • Du är väl insatt i den snabba utvecklingen av lagkrav och ramverk inom hållbarhetsområdet med fokus på att kunna omsätta denna utveckling i praktiken.

  • Vi tror att du har en bakgrund från konsultbolag, revisionsbyrå eller kundsidan och vill utvecklas i rollen som rådgivare och ta stort ansvar i både affärsskapande och rådgivning.

  • Kunskap och erfarenhet av finansiell kommunikation och aktiemarknad är en merit.

Om Narva

Vi är en strategisk rådgivare och skapar innovativ kommunikation som bygger starka varumärken. Vi jobbar med välkända kunder som Stena, Securitas, SEB, Unilever, Plantagen, Bayer och Boliden. Narva erbjuder expertis inom bland annat finansiell kommunikation, hållbarhet, kriskommunikation, life science, marknadskommunikation och public affairs. Vi är cirka 70 medarbetare och har kontor i Stockholm och Göteborg.

Narva är en del av Ahead Group, Nordens största byrånätverk. Läs mer om oss på www.narva.se

Har du frågor om jobbet, kontakta Staffan Bruzaeus så hör han av sig efter semestern. Du når honom på staffan.bruzaeus@narva.se

Urval sker löpande men vi vill ha din ansökan senast 15 augusti 2022.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!