Konsulter inom energibranschen med inriktning mot kärnkraft

Arbetsuppgifter

Vi på Risk Pilot söker nya medarbetar inom energibranschen med inriktning mot kärnkraft. Beroende på din profil kan arbetsuppgifterna omfatta allt från projektledning till att fördjupa sig inom tekniska analyser då vi är verksamma inom flera olika verksamhetsområden hos olika kunder inom energibranschen.

Nedan följer exempel på möjliga arbetsuppgifter.

 • Övergripande projektledning samt teknisk projektledning.

 • Kravhantering och kravuppfyllnad, där arbetsuppgifterna bland annat består i att vara projektens stöd i frågor gällande kravhantering, hur verifiering och validering av ställda krav ska genomföras samt genomförande av kvalitativa- eller kvantitativa analyser för kravuppfyllnad.

 • Säkerhetssamordning, där arbetsuppgifterna bland annat består i att vara projektens stöd i säkerhetsfrågor vilket görs i nära kontakt med projektledningen.

 • Säkerhetsanalys där arbetsuppgifterna består i att tillämpa och utveckla befintliga säkerhetsanalyser. Arbetet kan innefatta kartläggning av en anläggnings eller utrustnings uppbyggnad, framtida behov, funktion och drift, analys av drifthistorik, störningsrespons, statistiska beräkningar, samt arbete med t.ex. simuleringsverktyg och verktyg för felträds- och händelseträdsanalys.

 • Systemkonstruktion, där arbetsuppgifterna består i att hantera tekniska frågeställningar inom dimensionering av processystem och komponenter, identifiera anläggningsutvecklingsbehov samt tolka och tillämpa kravbilder.

Vårt arbete utförs till stor del i projektform i kortare eller längre uppdrag och arbetet utförs även på plats hos våra kunder.

Dina kvalifikationer

Känner du igen dig i något av följande:

 • Akademisk examen såsom civilingenjör, master eller doktorsexamen (eller motsvarande)

 • Erfarenhet från energibranschen.

 • Erfarenhet av att tolka och arbeta med myndighetskrav avseende kravhantering och kravuppfyllnad.

 • Vana att arbeta i projektform

 • Erfarenhet av att skriva tekniska rapporter

 • Drivande och kundfokuserad och har förmågan att strukturera och prioritera eget och andras arbete. God samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt, samt har lätt för att uttrycka dig i skrift och tal på både engelska och svenska.

 • Trivas med att arbeta i ett litet företag med korta beslutsvägar och stort personligt ansvar.

 • B-körkort

Placeringsort

Vi söker medarbetare främst till vårt kontor i Göteborg, men det kan även vara aktuellt med placering i Stockholm eller Malmö. Eftersom våra uppdrag delvis utförs på plats hos våra kunder kommer tjänsten att medföra resor.

Om Risk Pilot

På Risk Pilot arbetar vi med att hjälpa våra kunder med att skapa ett säkert och resurseffektivt samhälle. Vi delar in våra kompetensområden i Risk Management, System Engineering, Asset Management, Human Factors och Project Management. Risk Pilot är en av Nordens ledande leverantörer av tjänster inom nukleär säkerhetsanalys och tillämpar även denna erfarenhet i andra branscher såsom fordons- och medicinteknikindustrin.

En förutsättning för vår framträdande roll på marknaden är ett gott samarbete med våra kunder, spetskompetens inom våra nischområden, låg personalomsättning samt engagerad personal.

Idag är vi ett 30-tal konsulter placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi som arbetar på Risk Pilot uppskattar att arbeta med frihet under ansvar, att få möjligheten att både få fördjupa sig i teknik och se helheten och att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. Stämningen hos oss är informell. Här är högt i tak för egna idéer och handlingsutrymmet är stort.

Just nu letar vi efter medarbetar inom energibranschen för arbete mot våra kärntekniska kunder.

Kontaktuppgifter för frågor

Carl Sunde
carl.sunde@riskpilot.se
tel: 010- 498 47 64

Erik Wallgren
erik.wallgren@riskpilot.se
tel: 010-498 47 61

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!