Näringslivsutvecklare och handledare

Ta en nyckelroll i en tillväxtresa där du får påverka!

Denna roll består av två delar

  1. Handleda våra studerande

  2. Utveckla samarbete med näringslivet

Grit Academy är yrkeshögskolan med fokus på kunskap och beteende för att främja mer kompetens och driv på arbetsmarknaden. Om du vill hamna i ett sammanhang där du med din förmåga att vara en organiserad doer kan vara med och skapa en skola utöver det vanliga – då är rollen något för dig!

En koordinerande roll där du är ansiktet både inåt och utåt med fokus på att utveckla samspelet med näringslivet och skolan.

I denna roll är målsättningen att se till att samtliga studerande tar examen och att bedriva ett välfungerande samarbete med näringslivet. I detta ingår att utveckla utbildningen enligt näringslivets behov, se till att alla studerande har LIA/praktik i tid och att utbildningarnas ledningsgrupper fungerar.

Vi är ett bolag med tydliga ambitioner om tillväxt. För att bidra till detta i rollen så behöver du vara organiserad – utan att för den delen ägna stor del av tiden till administration. Istället lägger vi stort värde på din kommunicerande förmåga och effektivitet i handledning av studerande. Att kunna representera företaget både gentemot klasserna internt och ut mot företag och nätverk externt är något du bör få energi från. Du har förmåga att etablera en god kontakt i det personliga mötet, men räds inte heller att använda telefonen som ett redskap. Är du självdrivande, kommunikativ och har ”gritanda” så kommer du säkerligen att hantera rollen på ett utmärkt sätt – och hur du lägger upp ditt arbete är i stort upp till dig.

Vi är ett litet team så hos oss hugger alla tag där det behövs i en sann entreprenöriell anda. Rollen rapporterar till VD.

Vi önskar tillsätta både en heltidstjänst och en deltidstjänst med placering i centrala Malmö.

På denna tjänst fyller du veckan med….

att exempelvis följa upp studerande som halkat efter lite, handleda så att de studerande får LIA och bistå i att hitta praktikplatser, organisera ledningsgrupperna med näringslivsrepresentanter, vara ansiktet utåt i olika nätverk, hitta gästföreläsare, samt främja trivsel på arbetsplatsen.

För att lyckas passa denna tjänst …

så ser vi att du har en akademisk utbildning. Om du redan har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från utbildningssektorn så är det positivt, men du kan lika gärna ha byggt din erfarenhet i en organisation som har arbetat med handledning eller liknande där tjänsten medför många interna och externa kontakter.

Du bör känna tillfredställelse av att få saker gjort, samt vara tillräckligt trygg i dig själv för att vara tydlig när så krävs. För att skapa framdrift krävs även en god kommunikativ förmåga.

Grit Academy växer och erbjuder…

möjlighet att få stor påverkan på vår verksamhet och tillväxt. Du blir en del av ett tajt team där alla är betydelsefulla för vad vi vill åstadkomma. Vår kultur präglas av entreprenörskap och att kontinuerligt utveckla verksamheten. Du kommer att bli delaktig även kring planering och genomförande av vår geografiska expansion till andra orter.

Vi har ett bra medarbetarerbjudande genom centralt läge, trivsam arbetsmiljö, friskvård och pensionsavsättningar. Du är välkommen att läsa mer om oss och vår verksamhet på www.gritacedemy.se

Ansökan

För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta vår VD och grundare Eric Badeur på mobilnummer: 073-6970095 eller på mejl eric.badeur@gritacademy.se

Du ansöker med CV och personligt brev.

Ange om du söker en deltidstjänst eller heltidstjänst..

Vi gör ett löpande urval så vänta inte med att ansöka!  Ange gärna om du är intresserad av en heltidstjänst eller föredrar att arbeta deltid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!