Kundtjänstmedarbetare/administrativ assistent

Om företaget

Delagott utvecklar och förvaltar fastigheter, i första hand bostadsrättsföreningar. Vi hjälper till med kundtjänst samt ekonomisk och teknisk förvaltning, med tillhörande tjänster. Vårt huvudkontor ligger centralt i Stockholm och vi har flera lokala förvaltningskontor i Sverige, som drivs av franchisetagare. 

Vi är cirka 50 personer som jobbar på Delagott, varav ett 15-tal på huvudkontoret. Vi får löpande in nya kunder och har en fortsatt ambitiös tillväxtplan.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, med ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. Ditt arbete kommer att utgå från huvudkontoret där vi är ett sammansvetsat glatt team som tillsammans arbetar med att underlätta för våra kollegor och kunder.  

Om tjänsten

Vi söker nu en ny lagkamrat till vår kundtjänst och administration. Vi är ett litet team där alla hjälper alla, men där det också finns mycket utrymme för egna ansvarsområden. Ditt dagliga arbete kommer främst bestå av att hjälpa våra kunder över telefon och mail – vi har alla sorters kunder så inget samtal är det andra likt. En annan stor del av dina arbetsuppgifter kommer vara löpande administration i form av att hålla lägenhetsregistret uppdaterat, godkänna andrahandsuthyrningar och skapa enklare fakturor.

Exempel på arbetsuppgifter:

·  Registrera pantsättningar på lägenheter

·  Hjälpa medlemmar som inte har fått sina hyresavier

·  Ta emot felanmälningar

·  Registrera autogiromedgivanden 

·  Hantera dagens post

Om dig:

För att trivas och lyckas i rollen tror vi du är en kommunikativ person som är nyfiken på fastighetsbranschen och brinner för service och nöjda kunder. Du är lyhörd och har en vilja att hjälpa andra människor. Du är även en strukturerad, flexibel och drivande person som gillar varierande uppgifter och att ha många bollar i luften.

Meriterande kvalifikationer:

Avslutad gymnasial utbildning inom ekonomi

Tidigare erfarenhet av administration, kundtjänst eller liknande tjänst

Vi arbetar i systemen REAL, Summera, Fortnox, Centsoft, Kundo och Dropbox så erfarenhet i något av dessa är meriterande men inget krav. 

Om anställningen

Start: Augusti 2022

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Är du redo för din nästa utmaning? Du är då varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vid frågor, vänligen kontakta emma.danielsson@delagott.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!