Kvalitetsingenjör till Haldex kvalitetsavdelning i Landskrona

Är du en noggrann och strukturerad person som älskar ordning och reda? Vill du vara en del av ett innovativt företag som är ledande inom fordonsindustrin? Då kan tjänsten som Kvalitetsingenjör hos Haldex i Landskrona vara rätt för dig! Haldex i Landskrona tillverkar världens säkraste bromsar till släpvagnar och är en modern fabrik med nya maskiner och flera robotar.

Om tjänsten

I rollen som Kvalitetsingenjör ansvarar du för både kundreklamationer och kritiska interna avvikelser. Du leder och dokumenterar kvalificerade avvikelseutredningar där teamets uppdrag innebär att utföra rotorsaksanalyser, identifiera korrigerande och förebyggande åtgärder, göra riskbedömningar om produktpåverkan och dokumentera detta i vårt avvikelsesystem.

Du ansvarar även för processen för avvikelsehantering och säkerställer förvaltning, uppföljning samt utveckling av processen. Som expert på problemlösningsmetodiker coachar du organisationen för säkerställande av kompetens.

Utöver rollen inom avvikelsehantering kommer du även vara involverad i både interna och kundprojekt.

Som en värderingsstyrd organisation förväntar vi att du som oss är engagerad och resultatinriktad i linje med våra värderingar. Vi uppmuntrar till aktiv medverkan i vårt arbete med kontinuerliga förbättringar.

 Din profil

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning teknik/kvalitet samt några års erfarenhet av arbete inom kvalitet.

  • Erfarenhet av avvikelsehantering och rotorsaksutredningar samt kunskap om olika problemlösningsmetodiker.

  • Green Belt-certifiering samt erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande.

Arbetet sker inom ett stort kontaktnät och det är mycket viktigt att du är en utåtriktad, lösningsorienterad lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du är även strukturerad, noggrann och kan prioritera även när tempot är högt. Du måste kunna utrycka dig både på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Din placering är i Landskrona och du rapporterar direkt till Kvalitetschefen.

Om oss

Haldex är en tillverkare av pålitliga och innovativa bromssystem och luftfjädringslösningar som förbättrar säkerhet, dynamik och hållbarhet för tunga fordon. Haldex kunder är i första ledet stora tillverkare av lastbilar, bussar och släpvagnar i Nordamerika, Europa och Asien. På eftermarknaden erbjuder Haldex reservdelar och service till distributörer, verkstäder och stora logistikföretag. Haldex grundades 1887 i Landskrona och har sedan dess utmärkt sig genom ett innovativt forsknings- och utvecklingsarbete som skapat banbrytande tekniska fordonslösningar. Idag fokuseras utvecklingen på säkerhet och på framtidens elektrifierade och uppkopplade tunga fordon. Haldex verksamhet är global med cirka 2 000 medarbetare i 19 länder. Vi ingår i SAFHOLLAND-koncernen.

Välkommen med din ansökan

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande och med sista ansökningsdag 2023-06-30.

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För mer information om tjänsten kontakta caroline.johansson@roirekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Anställning hos – Haldex

Omfattning – Heltid och tillsvidare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!