Kyl & värmepumpstekniker

Kyl och värmepumpstekniker till Svenska Stenhus // Alafors

Svenska Stenhus är fastighetsbolaget som står för bra standard, tryggt boende och god service! Vi är ett familjebolag som startade för över 40 år sedan och idag förvaltar vi cirka 400 hyreslägenheter, där majoriteten ligger i Ale Kommun. Vår vision är att vara förstahandsvalet för hyresgäster som vill ha en bra boendemiljö. Vi söker nu en kyl- och värmepumpstekniker – någon som vill arbeta i nära relation med kund för att skapa, vårda och utveckla morgondagens fastigheter!

 

Som Kyl och värmepumpstekniker

Du kommer att mötas av ett engagerat och kompetent team där god service och innovativa och hållbara åtgärder är den gemensamma nämnaren. Som vår nya kyl- och värmepumpstekniker ansvarar du för underhåll och drift i nära relation till kund. Ingen dag är den andra lik – du arbetar omväxlande med varierande arbetsuppgifter såsom daglig tillsyn och skötsel, styr, felsökning samt rapportering av förbättringsåtgärder. Att vårda och bibehålla goda relationer är en självklarhet för dig, och att alltid säkerställa en effektiv förvaltning vad avser både kvalitet och miljö.

 

Vi söker dig som…

…är nyfiken med ett stort intresse för styr och teknik. Du har en vilja att lära mer och ger dig inte förrän du har förstått hur sammankopplingar av olika instrument faktiskt hänger ihop. Du räds inte några problem, utan har en förmåga att alltid ha fokus på lösningar. När kollegor och kunder behöver hjälp, är du inte bara deras högra hand utan även deras vänstra. Även om du tituleras som serviceinriktad, flexibel och positiv, uppskattar du också struktur och tydlig kommunikation. Ditt arbete präglas av stor entusiasm och självständighet. Med ett ansvarstagande och hög effektivitet är det du som driver det kvalitativa arbetet gentemot kund.

 

Våra önskemål till dig:

·         Stort tekniskt intresse eller god teknisk kompetens.

·         Kylbehörighet

·         Gymnasieutbildning och B-körkort är ett krav.

·         Kunskap inom programmering är önskvärt.

·         Meriterande är VVS och el-kunskaper.

 

Varför Svenska Stenhus?
På Stenhus är vi 26 härliga medarbetare, och du kommer att ingå i tight team på fem personer. Detta skapar inte bara effektiva samarbeten, utan också en familjär och välkomnande atmosfär. Tillsammans strävar vi efter att vara miljö- och kvalitetsledande på de orter där vi verkar. Dessutom befinner vi oss i en expansiv fas, vilket för rätt person, skapar goda förutsättningar för utveckling inom bolaget. På kontoret varvas engagemang med go stämning – vi tar hand om vår personal, där trivsel och samhörighet står i fokus. Vill du vara med på vår resa för att skapa, vårda och utveckla morgondagens fastigheter? Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Alafors
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Torbjörn Thorbjörnson, torbjorn@svenskastenhus.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Vi hörs!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!