Laboratorieingenjör

Laboratorieingenjör sökes

Till vår kombinerade kundservice och R&D laboratorium söker vi nu en laboratorieingenjör. Vi ser gärna en person med tidigare erfarenheter inom tryck, yta och bestrykning. På laboratoriet servar vi våra kunder med analyser som förbättrar drift och kvalitet, men vi samarbetar även med R&D i arbetet att utveckla funktionella koncept.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att driva egna projekt inom yta, samt att via noggrant analysarbete genomföra försöksserier eller enskilda analyser och dra slutsatser från dessa. I tjänsten ingår rapportskrivning och täta kontakter med våra beställare. Möjligheter finns att delta i större eller mindre utvecklingsprojekt av nya produkter och koncept. Om du är intresserad finns även möjligheter att på sikt utvecklas mer inom produktutveckling.

Vi söker dig med minst 3 års högskoleutbildning i kemi. Våra kunder finns inom papper och massaindustrin så du bör ha praktisk erfarenhet eller utbildning inom denna bransch. Arbetsuppgifterna är varierande kemiska analyser och praktiskt arbete. Utbildning inom yt- och kolloidkemi samt polymerer är meriterande. Samarbete och kommunikation är mycket viktigt för oss och eftersom vår marknad är Europa så krävs goda kunskaper i engelska. Din viktigaste personliga egenskap är att du har ett lugnt och metodiskt arbetssätt. Övriga bra egenskaper är analytisk, noggrann, ansvarstagande och positiv.

Placering: Stenkullen utanför Göteborg som är vårt huvudkontor.

Tjänsten är ett vikariat på ett år till att börja med. För frågor om tjänsten kontakta vår labbchef Gabriel Kaszonyi på telefon: 073-4326860

Vänta inte med att söka då intervjuer sker löpande!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!