Lagerarbetare

Lagerarbetare

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför i huvudsak läkemedel och medicintekniska produkter men även kosttillskott och kosmetika. Produkterna är i huvudsak för topikal användning såsom krämer, salvor och geler men även produkt mot Parkinsons sjuksom. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Bioglan har ca. 100 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Vi är i en expansiv fas och installerar nya produktionslinjer och utrustning.

Ta chansen och sök dig till ett trevligt företag med härliga kollegor! Vi är nu i en expansiv fas där vi utvidgar produktionskapaciteten med två nya produktionslinjer.

Dina arbetsuppgifter:

Som lagerarbetare på Bioglan arbetar du med godsmottagningskontroll / Registrering av inleveranser i vårt datorsystem Navision / Provtagning av råvaror och förpackningsmaterial i renrum / Truckkörning / Traktorkörning ( B-kort ), för att nämna några saker du kommer utföra dagligen.

I rollen ingår också dokumentering, delta i avvikelseutredning, att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll samt att identifiera och genomföra ständiga förbättringar i verksamheten.

 Tjänsten omfattar bl. a följande ansvarsområden

 ·         Att arbeta enligt cGMP, dvs att följa skrivna rutiner och dokumentera utfört arbete i enighet med cGMP och ISO 13485.

–          Tillgodose ett gott arbetsklimat på egna och angränsande avdelningar.

–          Ansvara för att följa myndighetskraven med avseende på arbetsmiljö(skydd, säkerhet & psykosocial), arbetsrätt och arbetstider m.m.

–          Ansvara för att ha relevant utbildning.

–          Ansvara för att uppdatera utbildningskort.

–          Ansvara för att åtgärder från avvikelser, CAPA samt uppföljning av inspektionsanmärkningar utförs inom avdelning.

 Din profil:

–          Du har lägst gymnasieutbildning och erfarenhet från liknande industri.

–          Du har god teknisk kunskap och förståelse men även goda datorkunskaper.

–          Du har förmåga att driva, prioritera, genomföra och slutföra uppgifter så att deadline hålls.

–          Du har förmåga och tycker om att arbeta parallellt med olika arbetsuppgifter samtidigt med ofta korta ledtider.

–          Du har analytiskt tänkande och problemlösningsförmåga.

–          Du är noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten – ”Right first time” är ditt motto.

–          Du är utåtriktad och kan arbeta både i grupp och enskilt samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både engelska och svenska.

–          Du skall kunna jobba förskjuten arbetstid när planeringen kräver det.

–          Du måste ha ett service-minded tänk

–          Du har minst B körkort

 

Önskvärt att du har erfarenhet från läkemedel eller processindustrin.

 

Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett innovativt och framgångsrikt bolag med spännande produkter! Läs gärna mer på www.bioglan.se

 

Din ansökan
Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Martin Kruuse(Warehouse Manager)   på 0706-837122.

Ansökan sker via http://www.bioglan.se/bioglan/careers/.

Sista ansökningsdag är 2022-09-30 men urval sker löpande så sök tjänst så snart som möjligt.

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Bioglan för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Bioglans äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas.

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!