Lagerledare till Optimera Växjö

Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder

 

Optimera Svenska AB i Växjö söker nu en driven lagerledare redo att axla ansvaret för hela enhetens lager. För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har några års erfarenhet från lagerförsäljning och att du har ett etablerat nätverk i byggbranschen i området. Vidare är det viktigt att du är strukturerad och kan arbeta mot angivna mål.

 

Vi erbjuder ett ansvarsfullt uppdrag där du kommer att verka i nära samarbete med enhetschef och butiksledare. Du får ett stort eget ansvar att leda personalen. För att trivas i rollen är det viktigt att du brinner för att leda och motivera din personal, samt att vara en del i det dagliga arbetet. Tjänsten är en god möjlighet för dig som vill utvecklas och är drivande, vi ser därför gärna att du med din ansökan försöker motivera varför du söker tjänsten och även motivera varför just du hade varit lämpad för rollen som lagerledare.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ansvar för arbetsledning på lagret, snickeri och brädgård

 • Ansvar för godsmottagning, lagerpåfyllnad, varumärkning och utplockning. Observera att arbetet kan innebära truckkörning och en del tunga lyft, vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden

 • Ansvar för kundservice och försäljning på lagret

 

Dina kvalifikationer:

 • Gymnasieutbildning gärna med logistik eller byggteknisk inriktning

 • Kunskap om virke och byggmaterial

 • Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

 • Datorvana

 • Truckkort och B-körkort krävs för tjänsten

 • Erfarenhet av affärssystemet Trygg samt Qlikview är en merit

 

Dina personliga egenskaper:

 • Ledarförmåga

 • God social kompetens.

 • Uppskattar högt tempo

 • Serviceinriktad

 • Handlingskraftig och självgående

 • Strukturerad och planeringsförmåga

   

Ansökan:

Låter det intressant?

För frågor kontakta enhetschef Linus Malmros, tf. 0470- 499 51 eller e-post: linus.malmros@optimera.se

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV i formuläret till höger, så snart som möjligt, dock senast den 12 juni.

Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

 

SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!