Leg. Arbetsterapeut Deltid

Vill du vara med och bygga upp vår verksamhet?
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har erfarenhet av att arbeta med hemsjukvård inom ordinärt boende. Vi ser gärna att du har minst 2 -4 års erfarenhet av arbetet och bra samarbetsförmåga. Du behärskar svenska språket i tal och skrift, har kanske ett eller flera andra språk. Du ska ha fokus på individen, se deras behov och vara flexibel inom deras beslut. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och är lyhörd till de behov och förändringar som kan uppstå. Är du engagerad och tycker ditt arbete med andra människor ger dig ett värde? Då är du välkommen med din ansökan till oss!

Om oss
Abello hemtjänst – vi är en pålitlig hemtjänst som ger stöd enligt biståndsbeslut från kommunen. Utöver hemtjänst levererar vi hemsjukvård och hushållsnära tjänster. Vi samarbetar i team – vi utvecklas tillsammans och arbetar mot gemensamma mål. Vi har ett HSL-team bestående av sjuksköterskor, arbets – och fysioterapeut. För att stärka vårt team, då vår arbetsterapeut går på föräldraledighet, söker vi nu en legitimerad arbetsterapeut.

Tjänstgöringsgrad 40 – 50 % gärna med erfarenhet av äldreomsorg.

Teamet och vårt samarbete är viktiga delar i vår kultur. Tillsammans fokuserar vi på att se lösningar och att alltid se till patientens bästa. Problem löser vi och lär av. Du har ett nära samarbete med enhetschefer, övriga i HSL-teamet samt omvårdnadspersonal. Det innebär bland annat att handleda/utbilda personal i ett rehabiliterande förhållningssätt och arbetsteknik samt att ge rådgivning till omvårdnadspersonal. Hos oss får du stor frihet och du måste kunna arbeta både självständigt och i team. Vi har korta beslutsvägar och lägger stor vikt vid personlig tillämplighet och din förmåga att se till helheten.

Om dig
Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, tycker om utmaningar och brinner för att arbeta med människor i behov av stöd. Som arbetsterapeut hos oss delar du ansvar för vår rehabiliteringsenhet tillsammans med vår fysioterapeut. Vi sätter alltid patientens behov behöv först och våra dagar präglas av detta samtidigt som vi erbjuder stor möjlighet att självständigt lägga planeringen av vårdinsatserna. Hos oss har du möjlighet och frihet att planera dina dagar på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi en legitimerad arbetsterapeut inom teamet i Lund. Det huvudsakliga uppdraget som legitimerad arbetsterapeut inom Abello hemsjukvård innebär för dig att:

  • ha ett professionellt förhållningssätt, det betyder att du alltid har god kvalitet i vård och bemötande.

  • förskriva hjälpmedel samt att följa upp dessa

  • ordinera olika träningsprogram, med och utan fysioterapeut

  • dokumentera i Procapita för att säkerställa att vi håller hög kvalité och leveranssäkerhet. Digital signering av HSL insatser sker i APPVA – för att säkerställa god vård och omsorg

  • vara flexibel och utvecklingsinriktad.

  • ta eget ansvar och ha förmåga att samarbeta.

  • fördelaktigt är att du har erfarenhet av att arbeta med Procapita och Lifecare

Ansökningarna kommer att gås igenom och besvaras i turordning, löpande. Vid frågor om tjänsten går det bra att mejla till rekrytering@abello.se eller kontakta Verksamhetschef Maria via mejl, maria.muhrbeck@abello.se

Din profil
Eftergymnasial utbildning två år eller längre
Körkort B, och det är bra om du kan cykla.

Meriterande
Arbetsterapeut – 2 – 4 års erfarenhet

Det är meriterande om du är vaccinerad mot både Covid och säsongsinfluensan.

Lön

Fast månads – vecko – eller timlön

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!