Lokalstrateg till Sala Kommun

Vill du arbeta strategiskt kommunövergripande med lokalförsörjningsfrågor i en kommun med tillväxt? Då kan denna roll vara något för dig.

Om tjänsten

Som lokalstrateg står du för det kommunövergripande perspektivet gällande lokalförsörjningsfrågor. Du kommer arbeta nära beslutsfattarna i kommunen för att påverka och utveckla verksamheterna i Sala kommun mot ett mer effektivt lokalutnyttjande. På strategisk nivå har du ett samordningsansvar där du planerar för tillgodoseende av lokalbehoven för kommunens olika kontor. Du har ett övergripande ansvar för behovsinventering, utveckling och avveckling av lokaler på såväl kort som lång sikt och du bevakar kommande behov i den kommunala planprocessen. Rollen innebär att vara sammankallande i lokalgruppen och samarbete med Fastighetsenheten vid behov av ny-eller ombyggnad.

Arbetet innebär många kontakter både internt och externt då du är kontaktperson både mot kommunens egen fastighetsfunktion och mot privata fastighetsägare.

Vem är du

Vi söker dig med högskoleutbildning inom exempelvis fastighetsekonomi, alternativt har du annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har några års erfarenhet av arbete med strategisk lokalförsörjning. Du behöver ha en ekonomisk förståelse samt vana av att arbeta strategiskt och långsiktigt. Har du vana att arbeta med planering och utveckling av lokalnyttjande är det starkt meriterande. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete.  Då arbetet innebär många kontaktytor, är det viktigt att du som söker är lyhörd med god förmåga att samarbeta och kommunicera på ett professionellt och tydligt sätt.  

Om Sala kommun

Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Är du inte redo att lämna storstan för Sala än så går det naturligtvis bra att pendla, vilket flera av våra 2000 medarbetare gör.
Läs mer om Sala på 
www.sala.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker i början av augusti. #LI-MM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!