Löneadministratör till Kjell & Company i Malmö

Är du en duktig löneadministratör med goda erfarenheter av hela löneprocessen? Tycker du att det är extra kul att arbeta med större lönekörningar? Har du dessutom erfarenhet av Agda PS och kanske till och med arbetat med internationella löner? Då har vi tjänsten för dig! Här kommer möjligheten för dig som vill arbeta som löneadministratör på ett av Sveriges mest expansiva detaljhandelsbolag. Tjänsten är en ny roll och placerad på vårt huvudkontor i Malmö.

Som löneadministratör hos oss…

kommer du tillsammans med våra två lönespecialister att ha ett övergripande och operativt ansvar för uppgifter kopplat till företagets lönehantering och personaladministration. Tillsammans kommer ni att ansvara för hela löneprocessen för i nuläget ca 1000 löner i Agda, både på tjänstemanna- och kollektivsidan. Du kommer även att vara delaktig i förberedande lönearbete för våra i nuläget ca 200 medarbetare i Norge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

·         Lönehantering och personaladministration i två av koncernens svenska bolag.

·         Lönehantering och personaladministration avseende vårt norska bolag. Lönehanteringen består av att ta fram och skicka underlag till extern part.

·         Framtagande av underlag, rapporter och statistik både till interna och externa parter.

·         Kontakt med och rapportering till olika myndigheter.

·         Utfärdande av arbetsgivarintyg.

·         Intern support till medarbetare och chefer i lönefrågor.

För att axla rollen bör du ha…

minst 2 års erfarenhet av lönekörning för en större mängd löner. Utbildning utöver gymnasieutbildning är inget krav, men vi ser det som meriterande. Du har god erfarenhet av lönesystemet Agda PS och har hanterat löner för både tjänstemän och kollektivanställda.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Erfarenhet av norska och danska löner är starkt meriterande – kan du dessutom norska eller danska ser vi det som ett plus. Erfarenhet av CatalystOne, Quinyx, Visma Expense och Navision är också meriterande då mycket av ditt arbete kommer att utföras i dessa system.

Som person tror vi att du…

har stort systemintresse, är noggrann och har hög integritet. Du bidrar till gott samarbete i teamet och gillar sociala kontakter då du kommer att ha många kontaktytor inom företaget. Att ständigt arbeta för effektiviseringar i arbetet är något som är utmärkande för dig. Som person ser vi att du är positiv, lugn, prestigelös, målmedveten och har ett strukturerat arbetssätt.
Du är en person som har hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och uppskattar teamwork. Tjänsten kräver att du har vana vid att hantera fler olika arbetsuppgifter och samtidigt ha ett sinne för detaljer.

Hos oss kommer du till…

ett spännande företag där du är omgiven av engagerade, stöttande och erfarna kollegor. Du rapporterar till företagets Group Accounting Manager och ingår likt övrig lönepersonal i teamet Accounting/Payroll, som i dagsläget består av ett team på totalt åtta fantastiska medarbetare inklusive dig själv. Vi är ett härligt gäng som har kul, trivs i varandras sällskap samt tror på att arbeta lösningsfokuserat tillsammans.

Kjell & Company är…

ett av Sveriges mest expansiva detaljhandelsföretag. Vi har Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, som säljs via ett stort butiksnät och via webben. Med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark samt Kina lever vi vår vision att förbättra människors liv genom teknik med hjälp av våra mycket duktiga och engagerade medarbetare i företaget.

Kjell & Company grundades 1988 och har sitt huvudkontor i Malmö. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2021.  

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.kjell.com

Om detta låter som en spännande utmaning för dig…

är du varmt välkommen med din ansökan! Vi väntar på dig!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jenny-Maria Lindström på Roi Rekrytering – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!