Löneadministratör

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans med en kollega hantera löneadministrationen av cirka 650 löner, men det ingår även en hel del administrativa HR uppgifter, tex statistikrapportering, skriva anställningsavtal samt vara ett stöd till hela organisationen.

Om dig
Vi söker dig som har ekonomisk gymnasiekompetens eller likvärdig utbildning samt tidigare erfarenhet av löneadministration.
Det är till din fördel om du har arbetat i Hogia Lön och/eller TransPA och kanske du till och med har erfarenhet av Transports eller SEKOs kollektivavtal.

Ditt arbetssätt präglas av struktur, noggrannhet och effektivitet vilket är förutsättningar för att våra medarbetare skall få rätt lön.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid och är placerad på vårt huvudkontor i Landskrona. Till sommaren flyttar HR-avdelningen in i våra nya lokaler som just nu är under uppbyggnad.

Om du vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Sofie MacLeod på 010-45 00 217 eller Maxie Apel på 010-45 00 229.

Sista ansökningsdatum är 31 maj 2022 men urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

 

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!