Löneadministratör

Löneadministratör till AB Pictura

Nu söker vi dig som har erfarenhet av lönehantering och personaladministration från större företag. Vi söker dig som kan och vill bidra utifrån tidigare erfarenheter och samtidigt vill utvecklas vidare i din roll.

Är du dessutom ansvarstagande, trivs att arbeta systemnära? Då kan det vara dig vi söker!

Om du är rätt person erbjuder vi en spännande och utvecklande roll i ett företag med en stark företagskultur, framåtdriv, härliga kollegor och en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och mycket ansvar.

Om rollen:

Rollen innebär fullt ansvarar för hela löneprocessen inklusive hantering av administrativa personal- och lönerelaterade frågor. Du kommer stödja HR Ansvarig och driva olika projekt inom HR och lön. Rollen innebär samtidigt att du är en bygga mellan vår ekonomiavdelning och HR, där analys och uppföljning kommer att vara en del av de löpande uppgifterna.

Dina huvuduppgifter består av att:

  • Hantera anställningsavtal, tidrapporter, reseräkningar, intyg och rapportering till vissa myndigheter.

  • Kvalitetssäkra och följa upp lönesystemets beräkningar.

  • Göra avstämningar och systemrelaterade uppgifter inom lön.

  • Besvara verksamhetens lönerelaterade frågor.

  • Huvudansvar/”superuser” för samtliga system som berörs inom löneadministrationen.

  • Driva olika projekt inom lön såsom systemöversyn, effektivisering av processer samt kontinuerligt kvalitetsarbete.

  • Analys och uppföljning av kostnader kopplat till personal.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av hela löneprocessen och även av förbättrings- och projektarbete. Dig som är van vid att arbeta i olika system och ser möjligheter med att utvecklas i olika system och som är intresserad av att utveckla och effektivisera processer och arbetssätt. Du bör vara van att arbeta med flera kollektivavtal och rollen kräver god erfarenhet av lönearbete på företag med många anställda. Det är meriterande om du kan lönesystemet Hogia sedan tidigare. Har du därtill erfarenhet av ekonomiarbete/redovisning ser vi det som ett plus.

Som person är du serviceinriktad med förmåga att hitta lösningar och kan hantera en varierad arbetsbelastning beroende på tidpunkt inom månad och år. Du är ordningsam, strukturerad och har en hög integritet. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Har du en utbildning inom löneadministration så är det meriterande.

Tjänsten:

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlstad

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök tjänsten genom att fylla i formuläret på vår hemsida.

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

___________________________________________________

AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi är marknadsledande i Skandinavien på Gratulationskort och Presentpapper, och vi säljer även ett stort antal andra produktområden till detaljhandeln. Några exempel är Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!