Lönespecialist/HR-administratör

Uddevalla Energi söker en lönespecialist/HR-administratör med positiv energi

Hos oss på Uddevalla Energi är det viktigt med en arbetsmiljö med mycket glädje och engagemang som ger oss energi att prestera vårt bästa. Varje medarbetares delaktighet är en värdefull framgångsfaktor. Genom att utvecklas som medarbetare utvecklar vi också vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för en hållbar stad och vi söker ständigt nya vägar att förenkla livet för våra kunder. Din energi är framtiden.

Vi är en mindre HR-avdelning som drivs av att göra det bästa för våra kunder och söker nu en lönespecialist/HR-administratör som vill glänsa som företagets löneexpert.

Dina främsta arbetsuppgifter är

  • Utföra löpande löneadministration, pensionsrapportering, försäkringsadministration, personalstatistik, utveckla nyckeltal för HR.

  • Hantering av anställningsavtal, tidrapporter, reseräkningar, frånvaro och andra avvikelser, intyg, samt rapportering till myndigheter och företagshälsovård.

  • Utveckla och hantera lönesystemet samt kvalitetssäkra och följa upp lönesystemets beräkningar.

  • Kunna råda verksamheten inom löne-, pensions-, försäkrings- och skattefrågor och vara expert på beräkningar, analys och utredningar för att stödja organisationen.

  • Ansvara för och utveckla policys och rutiner för att säkerställa smidiga och effektiva processer.

  • Vara en del av HR-avdelningen vilket kan innebär att bland annat arbeta med rekryteringsadministration, personalaktiviteter, skolsamverkan och facklig samverkan.

Vi söker dig som har erfarenhet av hela löneprocessen från ax till limpa och är van att arbeta med kollektivavtal. Du är systemvan och ser möjligheter med att utvecklas i olika system. Du är intresserad av att förbättra och effektivisera processer och arbetssätt.

Som person är du serviceinriktad med förmåga att hitta lösningar och kan hantera en varierad arbetsbelastning beroende på tidpunkt inom månad och år. Du är ordningsam, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har nära till skratt och är en god kommunikatör.

Vi tror att det är viktigt för oss båda att du även trivs i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad, resurssmart och inkluderande är ledord i vardagen. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett konsultativt och affärsmässigt förhållningssätt.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Hos oss tar vi vara på varje medarbetares energi.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av löneadministration.

  • Eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

  • Goda IT-kunskaper i Office-paketet är viktigt och gärna erfarenhet av Hogia Personal/Hogia Lön Plus/Flex HRM/Sympa. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift.

Information om företaget hittar du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Ellinor Forsberg, HR-chef 0522-58 07 26. Facklig representant Vision, Cecilia Selander 0522-58 07 32.

Tillträdesdag snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan senast 2023-06-07. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Uddevalla Energi är uddevallabornas eget energibolag. Det betyder att vi kan lägga all energi på sånt som gynnar invånarna, staden och vår miljö. Vi kallar det positiv energi, och med den kan vi förändra världen men vi börjar här. Våra affärsområden är elnät, elhandel, energilösningar, fiber, fjärrvärme, renhållning och pellets. Uddevalla Energi omsätter cirka 700 miljoner kronor och har 180 anställda. Verksamheten har funnits sedan 1857.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!