Marketing Manager

Vill du arbeta i ett trefaldigt Gasellbolag, vara en del av ett företag som gör skillnad för hundratusentals användare i den svenska idrottsrörelsen och framförallt ha möjlighet att från grunden vara med och positionera SportAdmin som företag? Är du vår första Marketing Manager / Marknadsansvarig?

Var tionde svensk interagerar på ett eller annat sätt med SportAdmin. Det kan vara via vår MedlemsApp (150 000 nedladdningar) eller genom att betala sin medlemsavgift från Malmö FF eller sin lokala idrottsförening.

Trots att användandet av SportAdmin är otroligt stort så vet väldigt få vem vi är och vad vi står för.

Därför letar vi efter vår första renodlade marknadsperson som kan hjälpa oss att förmedla både det vi skapar i våra digitala produkter, men också värdet det genererar för slutanvändaren.

Som vår nya Marketing Manager / Marknadsansvarig kommer du att få en viktig och central roll och arbeta nära samtliga av våra avdelningar men också gentemot våra användare.

Tillsammans med vår säljavdelning kommer du att hjälpa till att positionera såväl produkten som SportAdmins varumärke gentemot nya kunder och användare. Genom att samarbeta med exempelvis vår Produkt- och Customer Success-avdelning kommer du både utveckla och implementera strategier för att öka värdet för våra befintliga användare.

Det kan till exempel vara lanseringsstrategier för nya funktioner och produkter, content, kundcase, webinars och nyhetsbrev. Men det kan också handla om hur vi presenterar oss och SportAdmin på vår Karriärsida.

En roll att forma och växa i

Som du säkert märker har vi inte alla svaren här och nu. Men vi strävar alltid efter att välja lösning efter problem, och inte tvärtom. Här tror vi att just DU kan spela en viktig roll genom att nyfiket navigera mellan olika områden för att hitta den lösning som skapar störst värde (och inte bara för att “alla andra gör det”).

Men det vi tror oss att veta är att du är riktigt bra på att uttrycka dig i skrift, eftersom kommunikation på olika nivåer kommer att vara ett av dina viktigaste redskap såväl internt som externt. Din förmåga att förstå värdebaserad försäljning på olika nivåer och att omsätta det i praktiken kommer verkligen hjälpa SportAdmin att ta nästa steg.

I den fas som vi befinner oss just nu söker vi efter en person som kan balansera operativt arbete med strategiskt tänk.

Vi tror att du har en akademisk bakgrund, 2-4 års erfarenhet av arbete inom marknadsföring och att du kanske har jobbat på ett mjukvaruföretag sedan tidigare (och varit med om en liknande resa).

Ansökan till Marketing Manager / Marknadsansvarig

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

För frågor relaterat till företaget eller rollen, vänligen kontakta vår Produktchef, Tim Mohlin Törringer, på tim@sportadmin.se.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!