Marknadschef

Är du en kreativ marknadsförare och nyfiken ledare? Brinner du för varumärkesbyggande och affärdriven kommunikation? Då har vi rollen för dig! Granuldisk är ett expansivt bolag och vi är på en förändringsresa.

Vi söker dig som vill utveckla och bygga vidare på vårt varumärke och leda vårt marknadsteam för fortsatt framgångsrik expansion!

Som Marknadschef…

har du det övergripande ansvaret för att utveckla vårt varumärke globalt. Du kommer ansvara från strategi till genomförande samt även vara operativ i att skapa marknadsaktiviteter. Våra kunders behov är tydliga – att på det mest hållbara och effektiva sättet få sin disk ren. Idag säljer vi våra maskiner, själva eller via återförsäljare, och ser en stor potential att skapa nya lösningar och tjänster för våra kunder för att bli en helhetsleverantör. Vi är på en förändringsresa! Hur paketerar vi detta, vilka behov tillgodoser vi och hur ska detta marknadsföras? Vi har även infört ett agilt arbetssätt där marknadsavdelningen idag arbetar i enlighet med Scrumprinciper.

I din roll ingår att leda och utveckla ett kompetent team där självständighet och förmåga att leverera, såväl som samarbete är viktiga komponenter för framdrift. Idag består teamet av fyra medarbetare.

Som Marknadschef rapporterar du till vår Försäljnings- och Marknadsdirektör Chief Commercial Operations Mattias Johansson.

I ditt uppdrag ingår även att…

  • Identifiera nya tillväxtområden genom konkurrensanalys och marknadssegmentering samt ansvara för marknadsplaner och marknadsstrategier

  • Stötta vår säljorganisation

  • Digitaliseringsansvar, som innefattar ansvar för att driva utvecklingen av och förvalta marknadsavdelningens digitala verktyg

  • Driva utvecklingen och hitta nya möjligheter till framgångsrika samarbeten med externa leverantörer och partners

Du är en kommunikativ ledare…

som brinner för varumärkesbyggande kommunikation. Du har flera års erfarenhet av att ha arbetat med att ta fram strategier och marknadsplaner samt är en stark projektledare som både kan engagera och få saker att hända. Vi tror att du har erfarenhet av att leda ett team samt gärna drivit en digitaliseringsresa.

Som person är du affärsmässig och prestigelös. Du är strukturerad, tydlig och bra på att driva projekt samtidigt som du har en förmåga att engagera och delegera till ditt team. Din förmåga att skapa trygghet i dina yrkesrelationer kommer att vara avgörande för hur du lyckas i den här rollen.

Vi tror dessutom att du har:

  • Akademisk examen inom ett relevant område

  • Utmärkta kunskaper i Svenska och Engelska

  • Erfarenhet av att arbeta med marknads- och kommunikationsstrategier

  • Några års erfarenhet som chef och ledare med verksamhets-, budget- och personalansvar

  • Tidigare erfarenhet att arbeta enligt Agila principer är meriterande

Granuldisk är ett internationellt företag…

med dotterbolag i bland annat Frankrike, Tyskland och Singapore med drygt 90 anställda världen över som tillsammans utvecklar, tillverkar och säljer hållbara diskmaskiner. Vår första innovation var grovdiskmaskinen som använder granuler, vatten och endast en liten mängd diskmedel för att mekaniskt rengöra grytor och kantiner.

Granuldisk är en del av den familjeägda, Malmöbaserade koncernen Sandberg Development, ett bolag som investerar långsiktigt i innovationer med målet att bli företag i världsklass.

Läs gärna mer här – www.Granuldisk.com 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

Sista ansökningsdag är 2023-06-04

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Lisa Alsterberg – lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: GRANULDISK

Omfattning: Heltid och tillsvidare

Placeringsort: Malmö

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!