Marknadschef

Du ansöker HÄR

Om rollen

I rollen som Marknadschef driver och vidareutvecklar du HYDACS varumärke och marknadsstrategi inom produktmarknadsföring med fokus på vår expertis och våra hållbara lösningar. Rollen har budgetansvar, ingår i ledningsgruppen samt rapporterar till VD. 

Tjänsten är placerad i Spånga i Stockholm, med möjlighet till visst distansarbete. Vi är en dynamisk organisation i en framtidsbransch, där ständiga förbättringar driver vår affär framåt. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och har ett positivt arbetsklimat där vi ständigt arbetar med kompetensutveckling och motivationshöjande aktiviteter. Du kommer till en energifylld arbetsplats med en varm och omtänksam kultur där vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt med en hybrid arbetsplats.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta nära våra säljteam och tillsammans med marknadsteamet i Sverige arbeta fram lokala marknadsföringsinsatser.

 • Säkerställa att säljteamen har rätt marknadsverktygslåda för att kunna presentera HYDAC Sverige på bästa sätt.

 • Arbeta med storytelling till säljteamen.

 • Tillsammans med vårt internationella digitala team lokalanpassa gemensamma kampanjer.

 • Utveckla våra sociala medier och vår webb.

 • Utveckla vår kundkommunikation.

 • Tillsammans med vårt internationella digitala team utveckla och förbättra våra digitala plattformar

I rollen ingår även att vara ett visst stöd till HR och VD för att på bästa sätt bidra till vår interna kommunikation och kompetensutveckling inom marknadsföring, exempelvis inom Employer Branding.

Om dig

För att axla rollen som Marknadschef på ett framgångsrikt sätt har du gedigen erfarenhet som produktmarknadsförare inom B2B med stark förmåga att driva framgångsrika projekt. Du är van vid att växla mellan det strategiska och operativa. Det är viktigt att du har en analytisk förmåga och är proaktiv med en stark vilja att nå resultat.

Vi ser gärna att du har:

 • Gedigen erfarenhet som marknadschef och produktmarknadsförare inom B2B

 • Tidigare erfarenhet av att lokalanpassa globala marknadsföringskampanjer

 • Förmåga att översätta produktfunktionalitet till ett sammanhängande värdeerbjudande för våra kunder

 • Erfarenhet från digitala omnilandskapet

 • Ledarerfarenhet av såväl medarbetare, projekt och ledningsgrupp

 • Relevant eftergymnasial utbildning

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande med branscherfarenhet samt kunskaper i tyska.

Som person är du öppen och prestigelös. Du har mycket god samarbetsförmåga – utan att kompromissa på integritet och tydlighet.

Om HYDAC

HYDAC är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering. Vi tillhandahåller lösningar inom industriella applikationer och mobila fordon. HYDAC är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system. Verksamheten finns i 45 länder med drygt 9 500 anställda.

HYDAC Sverige är ett helägt dotterbolag till HYDAC International, som grundades 1963. Vi är familjeägda och på HYDAC Sverige är vi idag drygt 70 anställda med en stadig tillväxt. Vi har huvudkontoret i Spånga och lokalkontor i Borås, Falun och Örnsköldsvik. Utöver våra kontor har vi verksamhet som sträcker sig runt om i hela Sverige.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maggie Klingenstierna på maggie.klingenstierna@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan HÄR!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!