Marknadskommunikatör till Pharmaxim i Landskrona

En roll för dig som vill vara med på en spännande resa!

Har du passion för marknadsföring och vill vara en del av ett bolag med stora ambitioner och driv, för såväl bolaget som dess med varumärken?  Vårt mål är att det ska finnas en produkt från Pharmaxim i varje hem inom snar framtid, och då krävs det att vi jobbar framåtlutat och nytänkande. Här blir din roll central och din möjlighet att påverka blir stor. Du kommer att arbeta nära vår försäljningsavdelning och produktchefer, samt driva projekt genom våra externa partners inom formgivning, kommunikation och marknadsföring. Vi går in i en spännande, expansiv fas och söker nu en engagerad Marknadskommunikatör som tar initiativ och lyfter våra varumärken till nästa nivå.

Lokalisering: Huvudkontoret i Landskrona (flyttar in 2023, fram till dess i Helsingborg)

Som Marknadskommunikatör hos oss…  

blir du en del av oss på Pharmaxim, som säljer, distribuerar och marknadsför välkända varumärken och produkter inom skönhet, hälsa och hygien för människor och djur. Vårt mål är att vi ska vara bolaget man vänder sig till inom hälsa och välbefinnande produkter. Och för att lyckas med detta behöver vi dig!

I denna roll får du både ett strategiskt och operativt ansvar för vår såväl interna som externa kommunikation. Några av dina spännande arbetsuppgifter blir:

  • Arbeta fram kommunikationsstrategi, kommunikationsmål och efterföljande handlingsplan för våra prioriterade varumärken i Norden

  • Ansvara för kontakten med externa byråer och konsulter inom kommunikation, media och grafisk formgivning

  • Ha ansvar för mediabevakning av våra varumärken

  • Aktivt arbeta tillsammans med produktchefer med bland annat kampanjplaner, varumärkesplattformar, grafiska profiler och kommunikationsmaterial

  • Ansvara för webbanalys och webbutveckling, och statistik kopplat till marknadsföring

  • Ta ansvar för att uppdatera och utveckla företagets olika mediekanaler

För att lyckas som Markandskommunikatör…

  • Har du en relevant eftergymnasial utbildning, inom marknadsföring

  • Du kan vara relativt ny in i arbetslivet men vi önskar att du arbetat med marknadsföring i alla fall några år

  • Viktigt är att du fått med dig kunskapen kring dynamiken mellan beställare och leverantör av markandsmaterial, så kanske har du varit beställare, eller så har du kanske arbetat på byrå och producerat material

  • Du är flytande i tal och skrift i såväl något skandinaviskt språk som engelska

Viktigast av allt är att du har en kommersiell ådra och bidrar med såväl kreativitet som strategiskt tänkande och genomförande. Du älskar att ta stort ansvar och att arbeta brett och varierande. Här är inte en dag den andra lik och det ger dig energi. Du arbetar på ett metodiskt och systematiskt sätt och stöttar dina kollegor med denna förmåga. Du är kommunikativ och trivs att jobba med teamet och dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information.

Vi på Pharmaxim är…

omkring 20 anställda i bolaget och omsätter ca 200 miljoner SEK med affärer i alla Nordiska länder. Vi hanterar konsument-, lantbruks-, bekämpningsmedels- och veterinära produkter genom många kända varumärken som bl.a. HELOSAN, SALUBRIN, GRIPEN, DIALON, VIRKON, JODOPAX, BANMINTH, LIANCE, PLEGICIL, SELEVITAN, och FASTHYDRAL.

Vi ägs sedan 2018 av Lotorp, en bolagsgrupp som långsiktigt förvärvar och utvecklar potenta och lönsamma mellanstora företag.

Pharmaxims affärsidé är därför att långsiktigt växa genom utveckling och förvärv av starka varumärken och produkter med attraktiv lönsamhet både för oss och våra samarbetspartners samtidigt som de fyller viktiga behov hos slutanvändaren.  Vi gör detta samtidigt som vi ständigt försöker minska vår klimatpåverkan på många olika sätt.  

Vill du veta mer om oss, besök vår hemsida på https://www.pharmaxim.com/sv/

För att söka rollen…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 31/8 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I den här rekryteringen samarbetar Pharmaxim med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

OBS! Vi har semester och är tillbaka 8/8, så fram till dess kommer inget att ske i processen.

Anställning hos: Pharmaxim

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!