Marknadskommunikatör

Är du marknadskommunikatören som trivs i en bred roll och med fokus på digital marknadsföring? Brinner du för att skapa inspirerande, tydligt och attraktivt content? Och som tycker att det är lite extra roligt med rörlig bild? Då har vi rollen för dig! Granuldisk är ett expansivt bolag och vi är på en förändringsresa.

Vi söker en digital Marknadskommunikatör som vill vara med på vår fortsatta framgångsrika expansion!

Som Marknadskommunikatör…

hos Granuldisk blir ditt uppdrag att skapa marknadsaktiviteter och content för att stötta vår affär. Våra kunders behov är tydliga – att på det mest hållbara och effektiva sättet få sin disk ren. Idag säljer vi våra maskiner, själva eller via återförsäljare, och ser en stor potential att skapa nya lösningar och tjänster för våra kunder för att bli en helhetsleverantör. Vi är på en förändringsresa! Hur ska detta marknadsföras och hur kan vi skapa relevant content för att stärka varumärke och försäljning?

Här är några av dina arbetsuppgifter:

  • Skapa content för våra olika målgrupper, framför allt digitalt och i sociala medier

  • Utforma rörlig bild där du kan komma att få stå såväl framför som bakom kameran

  • Planera och genomföra kampanjer

  • Ansvarig för hemsidan

På Granuldisk har vi en bra sammanhållning och ett nära samarbete mellan kollegorna på de olika avdelningarna. I rollen som Marknadskommunikatör arbetar du internt nära säljarna och marknadschefen, och externt med exempelvis byråer. Vi har infört det Agila arbetssättet och arbetar enligt Scrumprinciper med Sprintar, retro, planning och Kvartalsplanering.

Du är kreativ kommunikatör…

som brinner för digital marknadsföring och kommunikation. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där en stor del av rollen fokuserat på att skapa innehåll för sociala medier.

Vi trosr dessutom att du har:

• Utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, eller annan relevant utbildning

• Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• Flytande i både engelska och svenska i tal och skrift

• Har du tidigare erfarenhet från Agilt arbetssätt är det meriterande

Som person är du strukturerad och samtidigt kreativ, social och positiv i ditt sätt att vara på. Du är en digital person, vågar att prova nya saker och kommer gärna själv med egna initiativ och idéer. Vi tror också att du gör magi med text i kombination med bild och kan förmedla rätt budskap och känsla till rätt mottagare!

Granuldisk är ett internationellt företag…

med dotterbolag i bland annat Frankrike, Tyskland och Singapore med drygt 90 anställda världen över som tillsammans utvecklar, tillverkar och säljer hållbara diskmaskiner. Vår första innovation var grovdiskmaskinen som använder granuler, vatten och endast en liten mängd diskmedel för att mekaniskt rengöra grytor och kantiner.

Granuldisk är en del av den familjeägda, Malmöbaserade koncernen Sandberg Development, ett bolag som investerar långsiktigt i innovationer med målet att bli företag i världsklass.

Läs gärna mer här – www.Granuldisk.com 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

Sista ansökningsdag är 2023-06-04

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Lisa Alsterberg – lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: GRANULDISK

Omfattning: Heltid och tillsvidare

Placeringsort: Malmö

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!