Marknadskoordinator / Marknadskommunikatör

Är du en självgående Marknadskoordinator/Marknadskommunikatör som även har kunskap och intresset för den digitala världen? Som ena timmen kan föra strategiska samtal om tonlägen och kanaler, för att direkt därefter sätta ihop ett nyhetsbrev och ta en bild? Som är trygg i att jobba proffsigt i sociala medier och som vet att det som var nytt igår inte alltid är nytt idag? Som vet skillnaden mellan SEO och SEM. Då ska du läsa vidare här! I synnerhet om du vill jobba i en hållbarhetsbransch som gör skillnad och känner att du kan förstå vad tekniknördar säger.

Vi söker nu en Marknadskoordinator/Marknadskommunikatör till vårt huvudkontor i Tomelilla men med möjligheten att arbeta remote i Malmö/Lund-regionen.

Här hos oss på Solelgrossisten…

får du vara med och göra skillnad – på riktigt! Det kräver mod, engagemang, självständighet och nytänk. Här finns möjligheten för dig som vill hänga med på vår resa när vi nu stärker upp vår marknadsavdelning.

Runt dig finns personer med teknisk höjd, mycket kunskap om branschen, en kompetent styrelse och starka ägare. Arbetsmiljön är trivsam och behöver du en hjälpande hand så räcker det med att du frågar en kollega en gång – resan gör vi nämligen tillsammans! Vårt huvudkontor är beläget i vackra Tomelilla på Österlen i Skåne men vi öppnar snart ett kontor i Malmö/Lund-området. Du kommer ha stor frihet i var du väljer att arbeta.

Som Marknadskoordinator…

är din roll att jobba både strategiskt och operativt med att stödja och driva företagets marknadsnärvaro framåt i koncernens bolag.  Du är delaktig i att utveckla marknadsföringen och försäljningen i alla tänkbara kanaler – digitala och traditionella.  

Du arbetar nära företagets ledning och rapporterar till Sälj- och Marknadschefen. Du ingår i Sälj- och marknadsteamet som idag består av 7 personer.

Vidare ansvarar du för koncernens trafikdrivning via både köpta och ägda kanaler. Därav kommer du att vara ansiktet utåt och hantera vår kommunikation med våra befintliga och framtida kunder.

 Exempel på arbetsuppgifter

  • Arbeta med att utveckla koncernens marknadsnärvaro

  • Tillsammans med E-handelskoordinator stödja den digitala handeln på solelgrossisten.se

  • Utveckla och uppdatera hemsida (ej webbshop) och sociala medier

  • Utföra operativt arbete med t ex layout, annonsering, taktisk analys, sökmotoroptimering och uppföljning m m

  • Skapa och genomföra marknadsaktiviteter samt ansvara för företagets exponering i sociala medier.

  • Samla in och analysera data för att optimera synlighet samt försäljning online

  • Omvärldsbevaka och hålla koll på trender inom det digitala området och inom försäljning och köpbeteende inom e-handel

Vi letar efter dig som…

har ett par års erfarenhet av arbete med Digital marknadsföring, är en fena på sociala medier, har vana av de olika Google-verktygen, Photoshop/Indesign/Canva samt arbetat i WordPress. Du tycker det är kul att skriva texter på svenska och engelska och vet hur sökmotorerna fungerar. Du har vana av att skapa bildmaterial med ett starkt estetiskt sinne. Självklart har du ett brinnande intresse för att skapa relevant innehåll, driva trafik och arbeta med konvertering.
Sist men inte minst- Visst är det en fördel om du är intresserad av solenergi och tänker att tekniker är ganska intressanta människor. Trots allt…

Som person…

tror vi självklart att du har ett driv och en nyfikenhet som är ut över det vanliga! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning och hur du tar dig an uppgifter och problem. Det är viktigare vad du kan än hur du har lärt dig det.

Vidare tror vi att du en person som inte försöker ta genvägar utan jobbar strukturerat och grundligt. Prestigelöshet är viktigt för att trivas i rollen. Du är trygg i din erfarenhet, har skinn på näsan och står med båda fötterna på jorden. 

Om detta låter som din nästa utmaning…

och du känner dig redo att kavla upp ärmarna, då är du välkommen med din ansökan.

Sök tjänsten och bifoga ditt CV samt personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med skicka in din ansökan.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jenny-Maria Lindström på Roi Rekrytering – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se

Solelgrossisten är…

en av landets snabbast växande grossister inom solel. Vi säljer enbart till återförsäljare och installatörer och representerar många av marknadens ledande varumärken. Men vi säljer inte bara utrustning. Vårt jobb är att se till att installatör eller återförsäljare säljer och levererar rätt lösning till sin kund. Vi står vid kundens sida hela vägen från dimensionering till driftsättning.

Vi svarar på tekniska frågor, ger råd, utbildar och hjälper till att beräkna vid behov. Allt det som krävs för att göra våra kunders tillvaro enklare, lönsammare och deras kunder gladare. Läs mer om hur vi får till detta på https://www.solelgrossisten.se/

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!