Maskinoperatör

Maskinoperatör till träindustri på Öland.

Gillar du att jobba kvällar så är detta tjänsten för dig! Du kommer att jobba i vår produktion tillsammans med vårt kvällsgäng. Du blir en viktig del av vårt familjära gäng som varje dag tillsammans jobbar med stort fokus på kvalitet för att leverera det våra kunder förväntar sig.

Formpress är ett modernt, framåtriktat företag som strävar efter att vara förstahandsvalet inom branschen. Vi tillverkar bland annat serveringsbrickor, våra produkter tillverkas i björkfaner.

Dina arbetsuppgifter. Du kommer att jobba med tillverkning av serveringsbrickor och övriga produkter i vårt sortiment. Tjänsten vi söker nu är vid bearbetningen, där får våra produkter sin slutliga form och bearbetas i fräs- och CNC-maskiner. Kvalitetskontroll ingår i alla moment i vår produktion. Till en början är ditt uppdrag vid fräsmaskinerna, vi förväntar oss att du vill utvecklas för att kunna bidra i flera moment i tillverkningen. Du trivs i tillverkningsindustrin och känner dig trygg med att jobba vid maskiner. 

Det som utmärker dig som person är viktigt. Du kommer att trivas hos Formpress med goda förutsättningar för att lyckas i rollen om du känner igen dig i och blir tilltalad av följande:

Noggrann- Du arbetar enligt gällande instruktioner och rutiner med en hög kvalitetsnivå. Ordning och reda är viktigt för dig.

Ansvarstagande – Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, uppmärksammar detaljer och felaktigheter.

God samarbetsförmåga – Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att nå de gemensamma målen och bemöter alla med respekt.

Effektiv – Du drivs av att överträffa satta mål och är bra på att växla arbetstempo när det krävs. Vid ökad press eller belastning i arbetet behåller du kontrollen.

Praktisk – Du tycker om att jobba med händerna och känner dig trygg med att jobba vid maskiner

Upplärning sker på plats i bearbetningen med hjälp av kollegor och ledare. Under upplärningsperioden arbetar du morgonpass. Vi lägger stor vikt vid det som utmärker dig som person och ditt intresse för att lära dig nya saker.  

Tjänsten är på heltid, kvällspasset arbetar måndag till torsdag samt var tredje fredag. Arbetstiden är kl 14.05-23.15, måndagar börjar du kl 13.35. 

Det är en fördel om du har körkort och bil, då bussförbindelserna inte passar våra arbetstider.

För oss på Formpress är det viktigt att ta tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Läs gärna mer om oss på www.formpress.com

Är du vår nya kollega? Välkommen med din ansökan!

Ansökningar endast via webformulär på hemsidan, https://jobbahososs.formpress.com/

Bifoga CV och Personligt Brev, sista ansökningsdag är den 12 juni

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Tillträde enligt överenskommelse, tillsvidare, provanställning 6 månader

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

HR Specialist Pia Gustafsson, tfn: 0485-650 689

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!