Mekanik konstruktör till Albo System Sweden AB i Kungsbacka

Vill du arbeta på innovativt bolag med internationella kontaktytor? Trivs du med att arbeta i nära dialog med kunder och leverantörer för att ta fram maskinkonstruktioner som är anpassade efter kundernas tekniska förutsättningar? Albo System Sweden AB är specialister och innovationsledare inom utveckling och tillverkning av Pallvändare under varumärket Albo System ® Deras produkter exporteras till välkända kunder över hela världen. Nu söker vi efter en kvalitetsmedveten Mekanik konstruktör som vill arbeta på ett mindre ägarlett bolag med internationella kontaktytor!

Om jobbet

Som Mekanisk konstruktör kommer du arbeta brett med att utveckla och anpassa Albo System Sweden ABs produkter efter kundernas behov och önskemål. Kunderna finns över hela världen och har höga krav på kvalité och serviceinriktad problemlösning. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ta fram konstruktionslösningar och tillverkningsunderlag efter kundernas behov.

 • Arbeta med teknisk problemlösning tillsammans med kollegor eller direkt med kund.

 • Kontakt med leverantörer gällande komponenter som är en del av din konstruktion.

 • Delta vid installationer ute hos kund kan förekomma.

Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär tjänsten att vara behjälplig med olika arbetsuppgifter utifrån behov som kan uppstå hos övriga kollegor i teamet.

Vem är du?

Vi söker efter dig trivs med att arbeta serviceinriktat och analytiskt med mekanik konstruktion i ett nära samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och strukturerad.  Du har en god social- och kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på både svenska och engelska. För att lyckas i rollen behöver du utöver ovanstående egenskaper trivas med att driva ditt egna arbeta framåt både genom självständigt arbete och tillsammans med andra.

 Dina kvalifikationer:

 • Några års relevant yrkeserfarenhet av mekanisk konstruktion/produktutveckling. Erfarenhet från el, automation o/e hydraulik kopplat till maskinkonstruktion är meriterande.

 • Relevant eftergymnasial teknisk utbildning, gärna med inriktning mot maskinkonstruktion.

 • Vana att rita i Autodesk Inventor är ett krav eller jämförbart CAD program.

 • Vana att arbeta i affärssystem är ett krav, erfarenhet från Pyramid är meriterande.

 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

 • B-körkort är ett krav.

 • Har du erfarenhet från att vara delaktig vid installationer är detta meriterande.

 • Positivt om du är öppen för att resa i tjänsten.

I denna rekrytering kommer utöver dina kvalifikationer fokus ligga på dina personliga egenskaper, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om Albo System Sweden AB

Albo System Sweden AB är specialister och innovationsledare inom utveckling och tillverkning av Pallvändare under varumärket Albo System ®. Produkterna används för konditionering av staplar med ark av papper, kartong, wellpapp och plåt samt för vändning av material i olika produktionsprocesser i inom industrin i allmänhet. Många av våra kunder är förpackningstillverkare och tryckerier. En stor del av produktionen exporteras. För mer information om Albo System Sweden AB, besök www.albo.se

Vad kan Albo System Sweden AB erbjuda dig?

Albo System Sweden AB erbjuder dig en spännande roll i ett mindre bolag med internationella kontaktytor. Rätt person har stora möjligheter att få utvecklas och ta stort ansvar för Albo System Sweden ABs fortsatta tillväxtresa. Du kommer till en modern företagsmiljö, med platt organisation, korta beslutsvägar. Du kommer få insyn och god förståelse för hela verksamheten, där alla fyller en viktig funktion för att tillsammans leverera pallvändare med hög kvalité till våra kunder över hela världen. Hos Albo System Sweden AB erbjuds du marknadsmässiga anställningsvillkor.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta     
Företag: Albo System Sweden AB   
Tjänst: Mekanik konstruktör   

Omfattning: Heltid100%
Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Kungsbacka
Sista ansökningsdag: 2022-08-29

Vi arbetar med löpande urval, ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!