Mekaniker med ”teamleader” ambition

Har Du tidigare arbetat med reparation och underhåll och är på jakt efter nya utmaningar? Vi söker nu en mekaniker med ambition att utvecklas till teamledare på vår maskinavdelning. Vill du utmanas i en verksamhet med högt tempo och där du har stora möjligheter till utveckling och att påverka ditt dagliga arbete då är detta rätt jobb för dig.

Maskinavdelningens ansvarsområde innefattar bl.a. arbete såsom byte av propellerblad, propelleraxeldragning, roder, motorer, pumpar, vinschar, ventiler, pannor, värmeväxlare etc.

Oresund DryDocks AB är ett helägt dotterbolag till Oresund Heavy Industries AB. Vi är en av de ledande aktörerna i norra Europa gällande verksamhetsområdet ”fartygsreparationer”.

Verksamheten drivs på varv i Landskrona och har de senaste 20 åren mycket framgångsrikt bedrivit lönsam verksamhet under tillväxt. Teamet utgörs av dedikerade problemlösare – från projektledning till produktion och tillsammans är vi cirka 80 anställda. Oresund DryDocks miljö präglas av stora fartyg, arbete i tung industri med höga krav på flexibilitet och servicegrad. Våra kunder är svenska och internationella rederier som exempelvis Viking Line, Stena Line och Kustbevakningen.

Vi är en entreprenörsdriven verksamhet med fokus på hög lösningsförmåga och servicenivå gällande tekniskt komplexa utmaningar. Då vi befinner oss i ett viktigt skifte med god utvecklingspotential där samtliga koncernbolag förbereds för breddning och expansion.

Vem är du?

  • Vi tror att Du som söker har erfarenhet av mekanik, reparation och underhåll från sjöfart, varv eller tung industri.

  • Kunna arbeta på höga höjder samt trånga utrymmen.

  • Kännedom om metallbearbetning och svetsning är önskvärt men inget krav.

Som person är du

  • Noggrann

  • Ansvarstagande

  • Driven

  • Samt har ett högt säkerhetstänk.

Projekten är oftast korta, en till två veckor, vilket innebär att tempot tidvis är intensivt. För att trivas i arbetet ser vi att Du klarar ett fysiskt arbete och är inte rädd att ta i när det behövs. Har lätt att samarbeta och arbeta i team men även trivas med att arbeta självständigt. Kunna arbeta på obekväma tider, prata och förstå engelska samt innehar B körkort.

Vi erbjuder

På Oresund DryDocks kommer du snabbt att vara en del av teamet. Vi är ett sammansvetsat gäng där miljön kännetecknas av en familjär och god atmosfär med både humor och stort engagemang. Vi delar kunskap med varandra och ser det som naturligt att använda varandra som bollplank. Samtidigt kommer Du i Din roll också ha nära kontakt med andra verksamheter och har möjlighet att påverka både produkten, processen och metoderna.

Core Values

Vi är på en spännande resa mot framtiden i en bransch som står inför stora utmaningar. Våra kärnvärden säkerställer att vi är redo att möta dessa. De fungerar som ett ramverk för hur vi vill arbeta tillsammans och i relation till våra kunder, partners, medarbetare och resten av världen. Värderingarna är något vi lutar oss mot när vi fattar beslut och återspeglas i det beteende vi visar i vårt vardagliga arbete.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte med att söka! Sista ansökningsdag är 2023-06-30. Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret.

Frågor

Om du har några funderingar kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Thomas Arvebratt, HR Manager, at tar@oddab.eu.

Oresund DryDocks AB hittar du på www.oddab.eu.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!