Mjukvaruutvecklare till Ascilion

Är du ingenjör med programmeringsintresse? Vill du arbeta på ett spännande och dynamiskt bolag som ligger i framkant inom MEMS, med fokus på att göra nytta för patienter? Ascilion är i en expansiv fas och söker nu en Mjukvaruutvecklare som kan hjälpa bolaget att ta sig till nästa nivå.

Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Med fokus på att utveckla tekniker och produkter som möjliggör provtagning utan att behöva utföra invasiva ingrepp har Ascilion potential att revolutionera världsmarknaden i framställningen av smärtfri provtagning. Tekniken är baserad på Mikro-Electro-Mechanical-Systems (MEMS), tredimensionell processning av kisel. Bolaget går nu in i nästa fas och går från forskning till produktutveckling, produktion av primärprodukten samt studier tillsammans med samarbetspartners. Utveckling av mjukvara för mätuppställningar och kommunikationsmjukvara kommer därav att få en större och viktigare roll framöver.

Tjänsten är på heltid och lokaliserad i Kista, Stockholm. Rekryteringsprocessen kommer att stå stilla under sommaren och återupptas den 15/8.

Om tjänsten som Mjukvaruutvecklare

Ascilion är världsledande i att ta fram teknik och produkter för smärtfri provtagning via huden och på så sätt undkomma ett invasivt ingrepp vid provtagning. I rollen som Mjukvaruutvecklare till Ascilion kommer du att komplettera befintliga kompetenser inom bolaget.

Du kommer att bygga mätuppställningar och arbeta med datainsamling. Du kommer att utföra programmering som går hand i hand med elektronikutveckling och datainsamling, både för interna testsystem samt produkter. Programmeringen kommer att vara en del av den färdiga produkten och kommer därav att klassas regulatoriskt.

All programmering görs idag i C#.

I rollen som Mjukvaruutvecklare kommer du att ansvara för mätuppställningar, kommunikationsmjukvara och styrning av produktionsutrustning.

Vem är du?

Du är utbildad Civilingenjör el. motsvarande akademisk utbildning

Du har ett intresse för programmering och kan skriva kod.

Du gillar att vara hands-on och tycker om att bygga ihop saker för att sen koppla ihop datorn med det samt skriva program som kan hantera datainflödet.

Du trivs i start-up miljö där inget finns på plats och du vill vara delaktig, skapa och bygga upp bolaget tillsammans med dina medarbetare.

Du är på avancerad nivå i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du bör ha:

Ingenjörserfarenhet av att bygga mätuppställningar och sen skriva program för det

Erfarenhet från hårdvarunära programmering

Erfarenhet från datainsamling och analys av stora datamängder

Programmering C# och en del analys i Scilab. Programmeringsintresse, jobbat med mjukvara och kodning

Meriterande:

Erfarenhet av:

 • numerisk analys av stora datamängder

 • beräkningsalgoritmer

 • bildanalys och mönsterigenkänning

Personliga egenskaper:

 • Självständig

 • Kommunikativ

 • Team player

 • Flexibel

 • Initiativtagande

 • Nyfiken/innovativ

 • Ödmjuk

 • Strukturerad

 • Kvalitetsmedveten

Om bolaget

Ascilion har i flera år drivit forskning i bolagiserad form med syftet att utveckla och tillverka strukturer och produkter för smärtfri provtagning. Arbetet har varit i framkant av vad som är möjligt inom MEMS (Mikro-Electro-Mechanical-Systems), dvs tredimensionell processning av kisel. Bolaget expanderar nu och går mot produktutveckling av kundspecifika system, produktion av primärprodukten samt studier tillsammans med samarbetspartners.

I dagsläget drivs bolaget av fem medarbetare med bakgrund inom teknisk fysik. Bolaget går nu in i en expansiv fas och planerar att dubbla antalet medarbetare inom kommande 6-10 månader. Ascilion AB är ett dynamiskt bolag i en start-up kultur med högt i tak där medarbetarna växer genom att dela med sig av sina kunskaper och lära sig av varandra.

 

Vid frågor kontakta:

Carina.perez@qrios.se

 

#L1-CP2

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!