Montörer


Dags att byta jobb? ESBE är en av Europas ledande innovationsföretag inom värme och kyla, och nu söker vi till vår monteringsavdelning fler engagerade medarbetare som har tidigare erfarenhet av industriarbete.

Arbetet innebär:
Montering av produkter sker enligt arbetsorder och arbetsinstruktioner. Produkterna används för reglering av värme och kyla i fastigheter. Vår ambition är att kontinuerligt tillhandahålla och utveckla en god arbetsmiljö, där arbetet sker i produktionsteam. Vi strävar efter variation mellan arbetsuppgifterna och roterar därför mellan stationerna.
Vissa av våra produktionsgrupper har ett högt teknikinnehåll vilket innebär att har du erfarenhet av montering med hjälp av robotar/automatiserade monteringsstationer är det en merit.

Du som söker:
Vi förutsätter att du är en person som ser det som självklart med noggrannhet i arbetet. Du kan med din erfarenhet och kompetens bidra i att fortsätta utveckla arbetsmetoderna inom avdelningen. Du har god förmåga att samarbeta i en grupp och har en viss datavana.

Förutom det löpande monteringsarbetet ansvarar teamen även för det löpande underhållet av arbetsplatsen och utrustningen. Du förväntas också att positivt bidra i vårt förbättringsarbete där vi utvecklar vår arbetsorganisation, metoder och utrustning.

Du som söker behöver behärska svenska språket i både tal och skrift för att kunna följa instruktioner och arbetsorder.

Vi erbjuder:
Hos ESBE är du en del av företaget – på riktigt. Vi månar om våra medarbetare och erbjuder en rad fina förmåner. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss – och roligt! Hos oss blir du:

  • en del i ett rutinerat team på en rolig och aktiv arbetsplats

  • en del i en trevlig och inkluderande företagskultur

  • inkluderad i ett årligt vinstutdelningssystem och får också möjlighet att köpa aktier i bolaget

inbjuden till en rad aktiviteter som eget gym, cirkelträning, after work m m

Ansökan:

Har du frågor, kontakta vår produktionschef Tommy Lundström på telefon 0371-57 00 00. Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss:
ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. Med mer än 115 år bakom oss har vi en marknadsledande position och är ett väletablerat varumärke i hela Europa. ESBE-familjen, som växer ständigt, består idag av drygt 220 anställda och omsätter ca 600 MSEK. Huvudkontor med utveckling och fabrik ligger i Reftele och försäljning sker över hela världen, men främst inom Europa. Vi har egna säljbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen. Läs mer om oss på www.esbe.eu/sv

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!