Ny lagkamrat till Party Rent Scandinavia – Administratör

Är du en strukturerad och målinriktad ”lagspelare” som får dina kunder och kollegor att lyckas? – Då kan du vara ett steg närmare att ta en ordinarie plats i vår ”startelva”!

Hos oss får du utmanas och utvecklas i en miljö där du själv sätter gränserna för vad du gör om fem år. Party Rent påbörjar nu en förändringsprocess där vi skall utvecklas från en stark position som marknadsledare i Skandinavien till att bli en Eventpartner i världsklass.

Om tjänsten

Som administratör hos oss på Party Rent blir du i allra högsta grad delaktig i vår utveckling. Vi är ett team där vi delar på arbetsuppgifter efter förmåga och hjälper varandra efter behov. Uppgifterna kommer att vara mångfacetterade och kan omfatta allt från att hantera inkommande beställningar till försäljning ute på fältet. Du kommer även själv att vara ute vid etableringar av större och mindre evenemang och säkerställa att våra kunder får en ”Party Rent-upplevelse”. Du får en aktiv roll att vara med och bygga och utveckla organisationen. Det är bara din egen förmåga som sätter gränsen för din utveckling.

Din profil

Som person ser vi gärna att du är positiv, kommunikativ och prestigelös i kombination med ett tydligt kundfokus och marknadsintresse. För att lyckas i rollen krävs det att du trivs i rollen att sitta som spindeln i nätet och hjälpa dina kollegor att lyckas. Det är också viktigt att du är en strukturerad och ordningsam person som fullföljer det du startat hela vägen till dess att det är klart samt att du håller vad du lovar – det gör vi.


Erfarenhetskrav:

  • Personlighet är viktigare än erfarenhet till denna tjänst

  • Erfarenhet från gastronomiska världen har visat sig vara nyttigt – kanske är du restaurangchefen som vill vara kvar i branschen men vill ha mer familjeanpassade arbetstider?

  • Engelska i tal och skrift

  • Erfarenhet av kundkontakt

Om Party Rent

Party Rent grundades för 25 år sedan. Vi är verksamma inom uthyrning av möbler, table-top och Köksutrustning till företag och privatpersoner i Europa. Vår bransch är en tillväxtbransch som ligger i tiden med begrepp som ”Shared economy” och ”live marketing”, som driver utvecklingen. Party Rent Gruppen består av 24 Franchisetagare runt om i Europa och är den tydliga marknadsledaren. Party Rent Scandinavia har varit verksamma i Skandinavien i 11år och är i och med förvärvet av Westmans Uthyrningsservice i Stockholm även marknadsledande i Skandinavien.


Ta chansen att bli en del av vårt team på Party Rent – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan:

Låter det intressant?

Skicka din ansökan i formuläret, så snart som möjligt, dock senast 2022-09-30

Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

Vi har valt att samarbeta med Roi Rekrytering och vill inte bli kontaktade av andra rekryteringsföretag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!