Ny lagkamrat till Party Rent Scandinavia – Säljare/Administratör

Är du en strukturerad och målinriktad ”lagspelare” som får dina kunder och kollegor att lyckas? Eller är du en driven säljare som sticker ut? – Kanske är du både och?

– Då är du ett steg närmare att ta en ordinarie plats i vår ”startelva”!

Hos oss får du utmanas och utvecklas i en miljö där du själv sätter gränserna för vad du gör om fem år. Party Rent påbörjar nu en förändringsprocess där vi skall utvecklas från en stark position som marknadsledare i Skandinavien till att bli en Eventpartner i världsklass.

Om tjänsten

Som Projektledare/Eventkoordinator hos oss på Party Rent blir du i allra högsta grad delaktig i vår utveckling. Vi är ett team där vi delar på arbetsuppgifter efter förmåga och hjälper varandra efter behov. Uppgifterna kommer därmed att vara mångfacetterade och kan omfatta allt från att hantera inkommande beställningar till försäljning ute på fältet. Du kommer även själv att vara ute vid etableringar av större och mindre evenemang och säkerställa att våra kunder får en ”Party Rent-upplevelse”. Du har en aktiv roll i att vara med och bygga samt utveckla organisationen. Det är bara din förmåga som sätter gränsen för din egen utveckling!

Din profil

Som person ser vi gärna att du är positiv, kommunikativ och trivs i en roll som är varierande samtidigt som du har ett tydligt kundfokus och sälj/marknadsintresse. För att lyckas krävs det att du tycker om rollen som spindeln i nätet och att hjälpa dina kollegor. Det är också viktigt att du är en strukturerad och ordningsam person som fullföljer det du startat hela vägen till dess att det är klart samt att du håller vad du lovar – det gör vi.

Erfarenhetskrav:

  • Personlighet är viktigare än erfarenhet till denna tjänst

  • Erfarenhet från event eller hotellbranschen har visat sig vara nyttigt

  • Någon form av kundkontakt

  • Säljerfarenhet är bra men inget krav

Om Party Rent

Party Rent grundades för 25 år sedan. Vi är verksamma inom uthyrning av möbler, table-top och Köksutrustning till företag och privatpersoner i Europa. Vår bransch är en tillväxtbransch som ligger i tiden med begrepp som ”Shared economy” och ”live marketing”, som driver utvecklingen. Party Rent Gruppen består av 24 Franchisetagare runt om i Europa och är den tydliga marknadsledaren. Party Rent Scandinavia har varit verksamma i Skandinavien i 11år och är i och med förvärvet av Westmans Uthyrningsservice i Stockholm även marknadsledande i Skandinavien.


Ta chansen att bli en del av vårt team på Party Rent – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan:

Låter det intressant?

Skicka din ansökan i formuläret, så snart som möjligt, dock senast 2022-08-31

Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

Vi har valt att samarbeta med Roi Rekrytering och vill inte bli kontaktade av andra rekryteringsföretag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!