Ny lagkamrat till Westmans i Täby – Lagerchef

Har du några års erfarenhet av lagerarbete och arbetsledning? Känner du dig redo för nästa steg? Kan du vara den Lagerchef vi söker till Westmans? Vi söker nu en Lagerchef som kan axla ansvaret för vårt lager och även dess processer som hör till.

Westmans i Täby söker nu en driven lagerchef som är redo att axla ansvaret för hela lagret och dess processer. Hos oss får du utmanas och utvecklas i en miljö där du själv sätter gränserna för vad du gör om fem år. Westmans påbörjar nu en förändringsprocess där vi skall utvecklas från en stark position som marknadsledare i Skandinavien till att bli en Eventpartner i världsklass.


Om tjänsten

Som Lagerchef hos oss Westmans blir du i allra högsta grad delaktig i vår utveckling. Vi är ett team där vi delar på arbetsuppgifter efter förmåga och hjälper varandra efter behov. Uppgifterna kommer därmed att vara av varierande karaktär, där du efterhand kommer att kunna påverka dina arbetsuppgifter mer och mer. Troligen älskar du struktur med ordning och reda och också lyckas får andra att tycka om detta. Ibland kommer du även själv att vara ute vid större etableringar och säkerställa att våra kunder får en ”Westmans-upplevelse”. Du kommer få en aktiv roll att vara med och bygga och utveckla organisationen. Det är bara din förmåga som sätter gränsen för din egen utveckling!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Arbetsledning genom att arbeta nära teamet

 • Transportlogistik

 • Vårda och utveckla teamets kultur och sammanhållning

 • Inspirera och leda teamet för att nå hög kundnöjdhet

Dina kvalifikationer:

 • Gymnasieutbildning, gärna med logistik- eller transportinriktning

 • Erfarenhet av lagerarbete och försäljning

 • Transportkunskap

 • Erfarenhet av transportplanering

 • Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

 • Datorvana

 • Truckkort och B-körkort krävs för tjänsten

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Lagerchef, ser vi att du har chef- och ledaregenskaper samt även erfarenhet av att ha lett medarbetare och team framgångsrikt tidigare. Du kommer att möta många olika intressenter/kontaktytor där kommunikation, samordning och koordinering är avgörande faktorer för att nå fortsatt lönsamma affärer och hög kundnöjdhet. I såväl organisatoriska som affärsmässiga frågeställningar ser vi att du har god logisk förmåga, beslutsamhet och driv för att omsätta tanke och idé till handling och resultat. 

Vidare är det viktigt att du också är handlingskraftig och kan arbeta mot angivna mål.

Ansökan och information

Skicka din ansökan i formuläret, så snart som möjligt, dock senast 2022-09-15

Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

Vi har valt att samarbeta med Roi Rekrytering och vill inte bli kontaktade av andra rekryteringsföretag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!