Ny lagkamrat till Westmans – Innesäljare/Administratör

Är du en strukturerad och målinriktad ”lagspelare” som får dina kunder och kollegor att lyckas? Eller är du en driven säljare som sticker ut? – Kanske är du både och?

– Då är du ett steg närmare att ta en ordinarie plats i vår ”startelva”!

Hos oss får du utmanas och utvecklas i en miljö där du själv sätter gränserna för vad du gör om fem år. Westmans påbörjar nu en förändringsprocess där vi skall utvecklas från en stark position som marknadsledare i Skandinavien till att bli en Eventpartner i världsklass.

Om tjänsten

Som Innesäljare/administratör hos oss på Westmans blir du i allra högsta grad delaktig i vår utveckling. Vi är ett team där vi delar på arbetsuppgifter efter förmåga och hjälper varandra efter behov. Uppgifterna kommer därmed att vara mångfacetterade och kan omfatta allt från att hantera inkommande beställningar och vara delaktig i fakturering till att vara med ute på events. Det är bara din förmåga som sätter gränsen för din egen utveckling!

Din profil

Som person ser vi gärna att du är positiv, kommunikativ och trivs i en roll som är varierande samtidigt som du har ett tydligt kundfokus och sälj/marknadsintresse. För att lyckas krävs det att du tycker om att hjälpa våra kunder dina kollegor. Det är också viktigt att du är en strukturerad och ordningsam person som fullföljer det du startat hela vägen till dess att det är klart samt att du håller vad du lovar – det gör vi.

Erfarenhetskrav:

  • Personlighet är viktigare än erfarenhet till denna tjänst

  • Erfarenhet från event eller hotellbranschen har visat sig vara nyttigt

  • Någon form av kundkontakt

  • Säljerfarenhet är bra men inget krav

Om Westmans

Vår mission är att ständigt utveckla och leverera den bästa utrustningen som finns till alla typer av event i hela Europa.

Med över 60 år i branschen vet vi vad som krävs för att varje event ska fungera på bästa sätt. Kvalitet, logistik och service är starka ledord för oss.

Vårt utbud täcker all utrustning som kan tänkas för ett event. Alltifrån från entré, lounge, möbler, det dukade bordet, serverings-/köksutrustning samt barer och tält mm.

Vi finns idag i Stockholm (Täby), Uppsala och Malmö med drygt 5000 kvm lager och tusentals produkter att välja bland. I och med samgåendet med Party Rent Scandinavia 2017 kan vi nu dessutom erbjuda stora delar av den tyska katalogen.  

Ditt event är vår vardag och alla vi på Westmans älskar det vi gör. Vi utmanar oss dagligen för att vara branschledande, följa omvärldens utveckling samt att alltid ha ett nära samarbete med våra kreativa uppdragsgivare.


Ta chansen att bli en del av vårt team på Westmans – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan:

Låter det intressant?

Skicka din ansökan i formuläret, så snart som möjligt, dock senast 2022-09-30

Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

Vi har valt att samarbeta med Roi Rekrytering och vill inte bli kontaktade av andra rekryteringsföretag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!