Pipeline Developer till Univar Solutions

Har du ett brinnande intresse för affärer och relationer? Vill du arbeta dynamiskt och brett i ett företag som är en ledande specialist i sin bransch? Då är detta en roll för dig! Vi söker nu dig som kan fungera som en brygga mellan våra säljare och våra produktchefer med målet att identifiera och landa affärer som utan din insats troligt aldrig hade blivit av.

Din roll

I rollen som Pipeline Developer inom affärsområdet Solvents blir du en del av ett nordiskt team bestående av fem säljare och fyra produktchefer samt en PD-kollega. Du har tillskillnad från våra säljare inget eget kundansvar utan agerar som en brygga mellan säljarna och produktcheferna med mål att identifiera och exekvera affärer som utan dig troligt aldrig hade skett. Din roll är lika bred som dynamisk och du kommer vara involverad i allt från att ringa potentiella kunder, till att stänga volymbundna avtal med våra nyckelkunder – och allt däremellan.

En ”vanlig dag” som Pipeline Developer:

  • Granska vårt CRM-system (Salesforce) för att identifiera affärsmöjligheter hos såväl potentiella som befintliga kunder

  • Utforma en plan för att konvertera identifierade möjligheter till nya affärer och/eller nya partnerskap – antingen på egen hand eller i samarbete med våra säljare

  • Ringa ett kallt samtal till den där potentiella kunden du såg på motorvägen igår

  • Ta med din kunskap om marknaden och produkterna till kundmöten – och när du ändå är där – använd tiden för att förstå kundens behov

  • Följ upp det där kundbesöket med att presentera hur Univar skulle kunna lösa deras behov

  • Hela tiden vara nyfiken på att förstå och förbättra våra interna och externa processer så att vi i förlängningen kan vinna fler affärer

Du rapporterar till Business Unit Manager Solvents. Rollen är placerad vid vårt nya fräscha kontor i centrala Malmö.

Vem är du?

Rollen som Pipeline Developer kan på många sätt liknas vid att starta/driva ditt eget företag inom företaget. Vi söker därför dig som äger många av den traditionella entreprenörens egenskaper; du blir aldrig nöjd, du har ett orubbligt driv, du är lösningsfokuserad, målmedveten och orädd. Du är en duktig nätverkare, kommunikatör och koordinator – du har lätt för att etablera goda relationer, såväl internt som externt. Du har förmågan att fatta beslut och agera på egen hand samtidigt som du är en prestigelös och supporterande lagspelare när situationen kräver det. Eftersom möjligheterna i rollen och på marknaden är nära på oändliga söker vi dig som är bekväm med att driva din egen agenda och själv kan analysera hur du bäst spenderar din tid.

För oss är det mindre viktigt vad du har arbetat med tidigare eller vad du studerat. Vi tror att nyckeln till att lyckas som Pipeline Developer ligger i din ihärdighet, din starka inre motor och din nyfikenhet.

Krav:

  • Obehindrad engelska i tal och skrift

För oss är det som sagt sekundärt vad du har jobbat med tidigare, din personlighet och din inställning är för oss viktigast. Erfarenhet av försäljning är meriterande. Erfarenhet av Salesforce (eller annat CRM), Excel och branscherfarenhet är också meriterande.

Om Univar Solution

Univar Solutions har cirka 10 000 anställda över hela världen. I Norden är vi en ledande specialist inom distribution av kemikalier, tillsatser, ingredienser och smörjmedel. En position uppnådd av en stark företagskultur med fokus på kvalitet, miljö, säkerhet och att vara ledande när det gäller att hitta innovativa lösningar för våra kunder. Ingen annan leverantör i Norden erbjuder ett bredare produktsortiment än Univar Solution Nordic. Hos oss får du möjligheten att arbeta inom en internationell organisation med tätt samarbete som bidrar till en god team-känsla.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss.

Ansök

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, så sök redan idag! Sista ansökningsdag 2022-05-22. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Björn Jonasson; 0709-261 227 bjorn.jonasson@roirekrytering.se.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!