Praktik på Exakta

Exakta Group AB är ett av de ledande grafiska företagen i Sverige med både stora privata och offentliga kunder. Exaktas koncept bygger på det lilla företagets engagemang men det stora företagets resurser. Korta beslutsvägar i en ägarledd koncern skapar en handlingskraftig organisation, där förändring är ett naturligt tillstånd för fortsatt framgång.

Med huvudkontor i Malmö och verksamhet i Hässleholm, Borås, Lidköping, Karlstad och Stockholm kan vi möta våra kunder lokalt, där vi bygger nära relationer. Exakta är ett privatägt företag, där ägarna också är operativt delaktiga. Verksamheten präglas av entreprenörsskap, där vi hellre ser möjligheter än hinder. Genom en platt organisation, med medarbetare som får ta egna beslut, har vi skapat en kultur av god gemenskap och en känsla att vi är bäst i förändring. Vi är stolta över tryck på papper, men också fullt fokuserade på att utvecklas vidare för att möta våra kunders framtida behov. Vår värdegrund bygger på Långsiktighet, Passion, Mod, Ansvar och att vi är det vi heter, Exakta.

Vad innebär praktik hos Exakta?

Vi på Exakta vill gärna lära känna dig som studerar på ett så tidigt stadium som möjligt. Därför erbjuder vi ett antal praktikplatser varje år. Du får lära dig hur vi arbetar och får en inblick i ett av Sveriges största grafiska företag. En praktikplats är en meriterande väg till anställning på Exakta. Vi erbjuder praktikplatser för eftergymnasiala utbildning såsom:

LIA-praktik
För dig som läser yrkeshögskoleutbildning där praktiken ingår som ett moment i din utbildning. Vi tar emot LIA-praktikanter, både LIA 1 och LIA 2.

Längre praktik, upp till 6 månader
För dig som läser på universitet eller högskola och har valt att göra en längre praktik inom ramen för din utbildning kan du förlägga den hos oss. Du kan då tilldelas ett projekt att genomföra under din tid hos oss eller helt enkelt delta i det dagliga arbetet på en av våra avdelningar. Du får här möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper till praktiskt arbete.

Vi erbjuder studenter praktikplatser inom följande områden:

  • Grafisk produktion

  • Ekonomi

  • Kvalitet, miljö och hållbarhet

  • Försäljning och upphandling

  • Lager & Logistik

  • IT

Skicka in en presentation över den utbildning du går samt en kortare presentation av dig själv och vad du förväntar dig av din praktikperiod. Eventuella frågor besvaras av vår HR-ansvarig, Kim Borglin

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!