Praktik

På LINK vågar vi tänka stort och begränsar oss inte av till synes omöjliga uppgifter. Vår drivkraft är att skapa hållbar arkitektur och visa vägen i det gröna skiftet. För oss handlar det inte bara om arkitektur. Det handlar om att skapa rum för bättre liv.

Med över 500 anställda på 15 olika platser i Norge, Sverige och Danmark erbjuder vi praktikplatser och framtida möjligheter över hela världen. Vill du vara med och skapa arkitektur som gör skillnad? Välkommen med din ansökan till praktik hos oss!

Om rollen som praktikant

Vi tar löpande emot praktikansökningar från dig som studerar till arkitekt, inredningsarkitekt, stadsplanerare, byggnadsingenjör eller BIM-projektör.

Som praktikant hos oss får du en allsidig introduktion som förbereder dig för ditt framtida yrke. Du kommer att tilldelas en fast mentor och arbeta i projekt på lika villkor som övriga medarbetare.

Ansökan

Berätta varför du ska bli vår nya praktikant och bifoga ditt cv och gärna en portfolio. Markera gärna din ansökan så att vi vet om du söker praktik som arkitekt, inredningsarkitekt, stadsplanerare, byggnadsingenjör eller inom Computational BIM.

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar cv och personligt brev. Ange också vilka regioner som du är intresserad av.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att ta kontakt med oss via vår växel på +46 10 479 99 00, så sätter vi dig i kontakt med rätt person.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!