Praktikant, Göteborg/Stockholm

Praktikant

Bornstein Lyckefors tror på arkitektur som påverkar, berör och skapar värden. Vi drivs av tanken att, genom ett utforskande arbetssätt, skapa projekt som landar i en skarp och upplevelserik helhet. Vill du bli en del av ett härligt och prestigelöst team där arkitekturen alltid står högst i fokus? Hör av dig till oss med din ansökan redan idag! 

Under din praktik på Bornstein Lyckefors ger vi dig en unik läroplattform och möjligheten att utvecklas och få en bred kunskap. Vi kommer låta dig vara involverad i olika processer och se till att du växer i din roll, samtidigt som vi förstärker vårt team med dig. Vi söker dig som har höga ambitioner och älskar att hitta nya och kreativa lösningar tillsammans.

 

Efterfrågade erfarenheter och kompetenser:

– Minst 2 år av arkitektutbildningen avklarad   

– Vi jobbar främst i CAD och Sketchup, så du behöver också kunna skissa i de programmen

– Erfarenhet från tidigare praktik är ett plus, men inget måste

 

Övrig information

Tillträde: Efter överenskommelse, men gärna omgående

Omfattning: Heltid under 2022 med möjlighet till förlängning

Placering: Göteborg eller Stockholm

 

Urvalsprocessen sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 maj 2022. Har du frågor gällande tjänsten, maila oss på job@bornsteinlyckefors.se  

 

Om oss

Bornstein Lyckefors Arkitekter grundades 2012 och består i dagsläget av 34 medarbetare med kontor i Göteborg och Stockholm. Kontoret arbetar med projekt för privatpersoner, företag och offentliga beställare. Omfattningen spänner mellan utredningar, arkitektur och inredning. Med arkitekturen i fokus är kärnan i kontorets verksamhet gestaltning av upplevelserika rum och sökandet efter poetiska lösningar på strategiska, kommunikativa och rumsliga frågeställningar.

Flera av kontorets arbeten är uppmärksammade och prisade såväl nationellt som internationellt. 2017 vann man utmärkelsen WAN Awards för Torsby Finnskogscenter och var finalist i kategorin Future Projects i samma tävling för ett järnbruksmuseum i Fagersta. Kontoret har varit nominerade till Sveriges Arkitekters Guldstolen vid tre tillfällen. Projektet Späckhuggaren har tilldelats Häuser Awards, Rödfärgpriset och var nominerat till Sveriges Arkitekters Villapriset 2017. 2020 var Brf Qvillestaden och Späckhuggaren finalister i Träpriset.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!