Processingenjör – hållbara lösningar för vattenbehandling

Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna samt möter en stor efterfrågan globalt. Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning.

Nu söker vi en processingenjör som vill arbeta med hållbara lösningar för vattenbehandling!

Möjlig placeringsort – Lund, Stockholm, Kungsbacka eller Kalmar.

Var med och bygg framtida infrastruktur…

och hos oss blir du en del av ett ”lagom” stort bolag där det är enkelt att påverka och där vi alla har ett gemensamt mål: ett renare och mer hållbart samhälle. Som processingenjör har du en nyckelroll i våra anläggningsprojekt och kommer direkt nära ”där det händer”. Du kombinerar din erfarenhet och kunskap av processdesign med ditt intresse för teknik. I den här rollen kommer du att ha fokus på avloppsrening och ingå i vår processavdelning tillsammans med flera engagerade och kompetenta kollegor.

Din uppgift: bidra med din kompetens från anbud till driftsatt anläggning

Som processingenjör hos oss är du en nyckelperson. Du har en bred roll där du bidrar med din kompetens i alla faser av våra komplexa anläggningsprojekt, från anbud till driftsatt anläggning. Du ansvarar för processdesign och processutförande samt säkerställer underlag för driftsättning. Du ingår i olika arbetsgrupper, utifrån var i projektet vi befinner oss, samt har många interna och externa kontakter.

Din bakgrund: Processdesign och processutveckling

Vi söker dig som har ett brett tekniskt intresse och som har erfarenhet av processdesign och processutveckling. Ditt analytiska tankesätt och sinne för ordning och reda driver dig framåt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll och förståelse för avloppsrening och anläggningsdesign.

Några fler kvalifikationer:

  • Teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå, gärna med inriktning mot VA, kemi, kemteknik eller annan inriktning som är relevant

  • Minst några års erfarenhet från processindustrin, kommunalt avloppsreningsverk eller någon liknande anläggning som processingenjör eller motsvarande.

  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

Purac är experter…

på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor om tjänsten så kontaktar du Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Purac i Lund

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!