Projektingenjör Lönsamhetsberäkningar till Adven Värmevärden

I denna roll får du delta i olika typer av projekt i en organisation med höga ambitioner inom energiomställning och resurseffektivitet i industrilösningar samt energianläggningar.

Adven/Värmevärden är nu i en fas där projektportföljen växer och söker därför efter projektingenjörer. Du kommer att arbeta i ett företag med ett långsiktigt perspektiv där man eftersträvar hållbarhet – både i sina medarbetares utveckling och genom minskat klimatavtryck i verksamheten samt hos sina kunder.

Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Vi har attraktiva förmåner och goda anställningsvillkor.

Om tjänsten

Som projektingenjör vid enheten Anläggningsutveckling och projektledning kommer du att vara huvudansvarig för lönsamhetsberäkningar i förstudier. Du kommer också delta i anläggningsprojekt; både inom ramen för företagets partnerskap med industrikunder där fokus ligger på resurseffektiva lösningar, samt anläggningsutvecklingsprojekt där befintlig fjärrvärmeproduktion ersätts, eller anpassas till förnybara och återvunna bränslen. Ditt ansvar blir att stödja projekten från förstudie fram till färdig anläggning då överlämning sker till drift- och underhållsorganisationen.
Projektingenjören är också delaktig i utveckling av arbetsmetoder kopplade till projektledning och i erfarenhetsutbyte i Adven/Värmevärdens projektgrupp.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du är ansvarig för process och genomförande av lönsamhetsberäkningar i utvecklingsprojekt av energianläggningar. Du kommer även att ha ansvar för specifika områden i förstudier, planering och upphandlingar av nya större projekt – främst för ny- och ombyggnation av fastbränslepannor.

Vem är du?

Vi tror att du har en civilingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot energi, eller har motsvarande kunskaper. Du har färdigheter inom lönsamhetsberäkningar, projektledning, upphandling och projektuppföljning. Du är van att leda eller delta i projektteam och har deltagit i olika projektfaser. Erfarenhet av värmeproduktion inom fjärrvärme eller processindustri är en fördel. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Om verksamheten

Adven/Värmevärden är en ny energikoncern vars gemensamma resa för att bli en ledande aktör inom hållbara energilösningar påbörjades 2020. Tillsammans levererar våra 520 medarbetare fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag 350 anläggningar i Norden och Baltikum. #LI-MM

Vi har en spännande tid framför oss och vi hoppas du är intresserad av att följa med. Ta reda på mer på www.adven.se och www.varmevarden.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!