Projektledare El & Automation – med intresse för vattenrening

Ett reningsverk eller vattenverk är viktig infrastruktur som säkerställer vårt viktigaste livsmedel och naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna samt möter en stor efterfrågan globalt. Hos oss blir du en del av ett bolag med kunniga kollegor och med stor möjlighet till delaktighet och utveckling.

Nu söker vi en Projektledare El & Automation

Möjlig placeringsort: Lund, Stockholm, Kalmar eller Kungsbacka

Din uppgift: leda och utveckla tekniska lösningar för El & Automation

Som Projektledare El & Automation är du en nyckelperson och ingår i vår projektorganisation. Du har ansvar för den tekniska lösningen vad gäller el och automation och bidrar med din kompetens i alla faser av våra komplexa anläggningsprojekt, från anbud till driftsatt anläggning. Du har en samordnande roll där du är projektledare, kravställare och har mycket kontakt med underentreprenörer. Du ingår i olika arbetsgrupper, utifrån var i projektet vi befinner oss, samt har många interna och externa kontakter.

Hos oss kan du se fram emot ett roll med stort eget ansvar och där du är omgiven av erfarna och engagerade kollegor som gärna ställer upp och delar med sig av sin kompetens. Här finns stor möjlighet till utveckling och lärande!

Du är en teknikintresserad projektledare

För den här tjänsten krävs teknisk utbildning på högskolenivå inom el, automation eller likvärdigt. Vi tror att du har flera års erfarenhet från att ha arbetat med att driva projekteringsarbete för tekniska lösningar inom el och automation och gärna erfarenhet av inköp och förhandling med leverantörer.

Om du har erfarenhet från VA branschen, processindustri eller energibranschen är det meriterande men du kan lika gärna skaffat din erfarenhet hos någon leverantör inom el- och automationslösningar och har stor komponentkänndom.

Vi söker dig som är självgående och som vill ha ett omväxlande arbete. Du har ett brett tekniskt intresse och din analytiska förmåga och sinne för ordning och reda driver dig framåt. Eftersom vi är en organisation som ständigt utvecklas, vill vi att du ska växa med oss och fortsätta utveckla dig själv, rollen och företaget.

I den här rollen har man många kontakter och det krävs en kommunikativ projektledare både för att trivas och för att lyckas i rollen. Du har kontakt med underentreprenörer och säkerställer allt ifrån upphandling till levernas. Du bidrar till att hitta lösningar som är affärsmässiga och som har kunden i fokus.

Purac är experter…

på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev genom ansökningsformuläret.

Urval sker löpande. Dock kommer inget urval eller intervjuer göras under veckorna 29-31.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor om tjänsten så kontaktar du Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Purac

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!