Projektledare inom elbilsladdning och solenergi

Uddevalla Energi söker en projektledare inom elbilsladdning och solenergi med positiv energi

Hos oss på Uddevalla Energi är det viktigt med en arbetsmiljö med mycket glädje och engagemang som ger oss energi att prestera vårt bästa. Varje medarbetares delaktighet är en värdefull framgångsfaktor. Genom att utvecklas som medarbetare utvecklar vi också vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för en hållbar stad och vi söker ständigt nya vägar att förenkla livet för våra kunder. Din energi är framtiden.

Sedan tre år tillbaka erbjuder vi alla som bor och verkar i Uddevalla nyckelfärdiga lösningar inom elbilsladdning, solceller samt energilagring. Idag genomför vi tre solcellsinstallationer i veckan året runt och efterfrågan på elbilsladdning ökar kraftigt. Intresset har varit stort och vi behöver därför utöka med ytterligare en driven och engagerad projektledare för att kunna fortsätta att växa på marknaden.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Projektera och kalkylera laddlösningar och solcellsinstallationer hos villa och företag i närområdet

  • Beställa material

  • Projektleda installatörer

  • Samordna leveranser till slutkund

  • Uppföljning av projekten

  • Övriga administrativa uppgifter

Försäljningen sker av våra säljare i nära samarbete med dig, du kommer bli en viktig del i dialogen med våra kunder. Egna säljinsatser kan också förekomma. Du kommer att ingå i ett härligt gäng där samarbete ger framgång. Vi jobbar i nära relation med våra grossister och installationsföretag. Vårt fokus är att ge kunden den bästa upplevelsen i mötet med Uddevalla Energi. Eftersom kundaktiviteter kan förkomma utanför kontorsarbetstid är det viktigt att du har möjlighet att vara flexibel med dina arbetstider.

Som person är du driven och trivs med att arbeta i högt tempo. Du är resultatfokuserad och ser ständigt nya lösningar. Du förstår vikten av riktigt bra service, har god social kompetens och kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen är du också bra på att samordna och har förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad, resurssmart och inkluderande är ledord i vardagen. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Hos oss tar vi vara på varje medarbetares energi.

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom teknikområdet eller motsvarande yrkeserfarenhet

  • Erfarenhet inom sol-, ladd-, el-, bygg-, eller industribranschen

  • Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att leda projekt

  • God datorvana och körkort för bil

Information om företaget hittar du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Fredrik Jostby, marknadschef, 0522-58 07 31. Facklig representant Vision, Thomas Georgiou 0522-58 08 99.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-09-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid frågor om ansökningsprocessen kontakta SaraMarie Lundberg, HR-specialist, 0522-58 07 28.

Uddevalla Energi är uddevallabornas eget energibolag. Det betyder att vi kan lägga all energi på sånt som gynnar invånarna, staden och vår miljö. Vi kallar det positiv energi, och med den kan vi förändra världen men vi börjar här. Våra affärsområden är elnät, elhandel, energilösningar, fiber, fjärrvärme, renhållning och pellets. Uddevalla Energi omsätter cirka 900 miljoner kronor och har 170 anställda. Verksamheten har funnits sedan 1857.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!