Projektledare Marketing

Välinge Innovation är ett världsledande, innovativt företag med ett starkt varumärke inom golv- och möbelbranschen. Våra revolutionerande och välrenommerade tekniker licensieras ut till kunder över hela världen. Nu söker vi dig, PROJEKTLEDARE MARKETING, som trivs i en varierad och koordinerande roll med fokus på att driva marknadsprojekt både internt och externt i en internationell kontext.

SOM PROJEKTLEDARE MARKETING…

har du ansvar för att driva, koordinera och leda marknadsprojekt både internt och externt. Projekten kan handla om allt från teknik-lanseringar, nya hemsidor till att skapa marknadsföringsmaterial eller förbereda inför mässor. En rolig och varierad roll där ditt driv och förmåga att strukturera är avgörande för att lyckas i rollen.

Du ingår i Marketingteamet som består av en art director, en grafisk formgivare, en copywriter, en digital marketing specialist samt en projektledare. Det kommer alltså att finnas två projektledare framöver med lite olika inriktningar på ansvarsområden, en mot produkter och en mot våra licensierade tekniker. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och i en internationell miljö.

DU ÄR EN STRUKTURERAD PROJEKTLEDARE…

som brinner för marknadsföring och marknadsaktiviteter. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst några års erfarenhet av projektledning och marknadsföring. Kanske har du erfarenhet av att arbeta som marknadskoordinator, marknadsstrateg eller produktansvarig och vill ta klivet in i en roll med stort eget ansvar och möjlighet att arbeta i en internationell kontext i ett innovativt bolag.

Som person är du strukturerad och får saker att hända. Du är kommunikativ och din förmåga att skapa relationer kommer att vara avgörande för hur du lyckas i den här rollen.

Vi tror dessutom att du har:

  • Akademisk examen inom ett relevant område

  • Minst några års erfarenhet i en marknadsroll och projektledning

  • Utmärkta kunskaper i Svenska och Engelska

 VÄLINGE ERBJUDER…

  • En modern, internationell och innovativ arbetsplats i stark tillväxt.

  • En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa tekniker.

  • Prestigelös företagskultur och god arbetsmiljö där alla känner ansvar och hjälps åt.

  • Stor frihet genom målstyrning, coachande ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter

  

 

ETT VÄRLDSLEDANDE TEKNIKUTVECKLINGSBOLAG…

Välinge utvecklade 1993 världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 320 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen.

Verksamheten är baserad i Viken utanför Helsingborg och antalet anställda uppgår till drygt 260 personer. Välinge har under flera år haft en stark tillväxt och är ett av Sveriges mest lönsamma företag. Välinge är ett ägarlett bolag som ägs av familjen Perván och det globala investmentbolaget Kirkbi.

Läs gärna mer på www.valinge.se och https://www.valinge.se/products/

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande och med sista ansökningsdag 2022-06-30

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lina Lindgren, Rekryteringskonsult på Roi Rekrytering, lina.lindgren@roirekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos: Välinge Innovation

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!