Projektledare R&D

Välinge Innovation är ett världsledande…

teknikutvecklingsföretag. Bolaget utvecklade 1993 världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 180 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bl.a. möbelbranschen.

Verksamheten är baserad i Viken utanför Helsingborg och antalet anställda uppgår till drygt 250 personer. Välinge har under flera år haft en stark tillväxt och är ett av Sveriges mest lönsamma företag. Välinge är ett ägarlett bolag som ägs av familjen Perván och det globala investmentbolaget Kirkbi.

Arbetsuppgifter

Är du en ingenjör eller tekniker som vill arbeta i ett innovativt företag med snabb utveckling och en flexibilitet att få utforska nya möjligheter? I nära samarbete med vår produktion utvecklar vårt R&D-team nya produkter och teknologier inom golvteknik. Vi söker därför dig som har ett intresse att utvecklas inom detta och hoppas få se din ansökan inom kort.

Som agerande projektledare inom ditt område kommer du, efter en introduktions-period, ha ansvaret att driva dina projekt framåt och till stor del under egen regi.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer innefatta:

·      Trouble shooting och produktvård inom ytbehandling av våra egentillverkade produkter

·      Planera, beställa och delvis utföra försök i pilot och fullskala

·      Delta i Välinges generella nyskapande R&D-aktiviteter med att utreda och prova egna och andras idéer

·      Medverka i patenteringsprocessen

På vår R&D-avdelning är det viktigt att man gillar omväxling och kan hantera många frågeställningar parallellt. Vi söker främst nya medarbetare som har en praktisk inriktning snarare än en ren forskningsbakgrund.

Utbildning och erfarenhet

Vi ser gärna att du har en bakgrund som ingenjör inom färg & lack, plast eller material men motsvarande erfarenheter ifrån yrkeslivet är också av stort intresse.
En bakgrund inom tillverkningsindustri är meriterande men även nyexaminerade är aktuella.

Språkkunskaper

Arbetsspråk svenska.

Goda kunskaper i engelska.

Tyska är meriterande.  

Egenskaper

För att trivas i denna tjänst är det är viktigt att du har en stark drivkraft, passion och nyfikenhet för det du gör. Noggrannhet, kvalitetstänk och en analytisk läggning är viktiga egenskaper för att vara framgångsrik såväl som en vilja att hitta bästa möjliga lösningar. Du har mycket lätt för att arbeta i olika team, ofta med dig själv som ledare.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.          
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Ziegler på, goran.ziegler@valinge.se , 076 – 805 31 11.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos: Välinge Innovation Sweden AB

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Samtal från externa rekryteringsfirmor och säljare undanbedes.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!