Projektledare till HF Interior AB i Göteborg

Är du en relationsskapande och kvalitetsmedveten projektledare? Gillar du att resa internationellt och att arbeta med serviceinriktad problemlösning?

HF interior är specialiserade på renovering, ombyggnation och underhåll av fartygs- och hotellinredning, de skräddarsyr sina tjänster till kunder över hela världen och inget projekt är det andra likt. HF Interior behöver nu förstärka sitt team med en projektledare som vill vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxt!

Om tjänsten

Som projektledare på HF Interior kommer du att fylla en viktig, samordnade funktion både internt och externt mot kunder och underentreprenörer. När ett arbete är beställt kommer du projektleda och ansvara för hela kedjan fram tills att arbetet är utfört på plats ute hos kund, vart än i världen kunden befinner sig. Innan projektuppstart kommer du även vara delaktig i offertberedning och kalkylering tillsammans med dina kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Vid bekräftad order, planera och driva projektet framåt.

 • Upprätta och bevaka tidplan i avseende på material, tillverkning, montage, systemprojektering.

 • Delaktig i inköp av material och ansvara för leveransbevakningar.

 • Kontinuerliga avstämningar internt samt med kunder och leverantörer.

 • Projektleda arbetet på plats hos kund.

 • Arbetsleda inhyrd personal på plats.

 • Uppföljning efter avslutat projekt.

Projektens storlek varierar och det avgör hur den interna projektgruppen är sammansatt. En viktig del i ditt arbete kommer vara att underhålla och utveckla företagets befintliga kundrelationer i de projekt du ansvarar för.

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i rollen som projektledare, tjänsten ställer höga krav på din sociala-,  samarbets- och kommunikationsförmåga. Eftersom HF Interior skräddarsyr sina tjänster till kunder över hela världen är inget projekt det andra likt, därför behöver du både älska att resa och att arbeta med serviceinriktad problemlösning. Du är van att på ett självständigt och strukturerat sätt driva projekt framåt enligt fastställd tidplan. Du behöver vara orädd, ihärdig och stresstålig samt gilla utmaningen med att lösa oväntade problem som uppstår i ett pågående projekt på andra sidan jorden. Tjänsten innebär även att arbetsleda inhyrd personal vilket ställer krav på din arbetsledande förmåga. HF Interior sätter ett stort värde i att skapa långsiktiga och goda relationer med kunder samt samarbetspartners, genom att i alla lägen vara professionella, ödmjuka, kvalitetsmedvetna och kundfokuserade.

 Dina kvalifikationer:

 • Du bör ha minst 3–5 års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter gärna från en arbetsledande position i byggbranschen.

 • Du har gymnasiekompetens, gärna inom bygg. Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom projektledning men ej ett krav.

 • Att kommunicera obehindrat i både tal och skrift på engelska och svenska är ett krav. Kan du även spanska är det meriterande.

 • Resvana och möjlighet till att under ett kvartal, vara ca fyra veckor på resande fot är ett krav.

 • Goda kunskaper i Microsoft Office programmet. Har du även kunskaper i AutoCAD eller något visualiseringsprogram är det meriterande.

 • B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering kommer fokus ligga både på din arbetslivserfarenhet och dina personliga egenskaper, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om HF Interior AB;

Företaget grundades 1994 i Göteborg och har idag fem anställda. HF Interior är specialiserade på renovering, ombyggnation och underhåll av fartygs- och hotellinredning, över hela världen. Företaget har gedigen erfarenhet och kompetens samt förståelse för branschens unika krav. HF Interiors ledord som genomsyrar deras arbete är professionella, ödmjuka, kvalitetsmedvetna och kundfokuserade. Läs gärna mer om företaget på www.hfinterior.com

Vad kan HF Interior erbjuda dig?

De erbjuder dig en spännande och omväxlande roll i ett mindre tillväxtbolag med internationella resor och kontaktytor! Du kommer få arbeta med frihet under ansvar, med möjlighet att både påverka och utveckla ditt  arbetssätt samt företaget som helhet.  Du kommer ingå i ett kompetent och positivt team om fem personer med framåtanda och med korta beslutsväg.  HF Interior sitter i trevliga lokaler vid Gullbergsvass i centrala Göteborg. De är mån om sin personal och erbjuder marknadsmässig lön och förmåner.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta:
Företag: HF Interior AB
Tjänst: Projektledare

Omfattning: Heltid 
Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Sista ansökningsdag: 2022-05-30

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast via  www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ann-Charlotte Bjurbäck på 073-7771869. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

 

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!