Projektledare till Järfälla Kommun

Som anställd i Järfälla kommun har du goda utvecklingsmöjligheter och kan kombinera karriär med familjeliv. Vi söker nu två erfarna projektledare inom projektgenomförande. Vi har många spännande projekt för dig som vill arbeta med utbyggnad av kommunal infrastruktur och anläggningar. Vill du vara en del av en satsning få kommuner i Sverige kan uppvisa? Då är detta din nästa utmaning.

Om tjänsten

Som projektledare för genomförande av infrastruktur kommer du att arbeta med planerings- och genomförandefrågor genom samhällsbyggnadsprocessens alla skeden. Det innebär att i ett tidigt skede forma och definiera projektet för att sedan leda det vidare genom projektering, upphandling, genomförande och fram till färdigt resultat inklusive överlämnade till drift.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du ansvarar för att projekten levereras enligt överenskommen budget och tidplan samt att de uppfyller kraven för ändamålsenlighet, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du agerar beställare t.ex. av olika teknikkonsulter och entreprenadformer samt förhandlar med berörda intressenter. Arbetet förutsätter ett brett samarbete och en nära dialog med byggherrar, andra kommunala förvaltningar, myndigheter, arkitekter, entreprenörer, politiker och medborgare. Spännvidden i projekten ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Varje projekt omsluter cirka 80 – 300 miljoner kr.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom bygg-/anläggningsteknik eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbete som projektledare inom komplexa bygg- och anläggningsprojekt är en förutsättning. Du är självgående, engagerad, uthållig och har god förmåga att samarbeta med kollegor och samarbetspartners.

Om verksamheten

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs
Fackliga kontaktpersoner: tfn 08-580 285 00
Anne-Marie Engman Ott, SACO, anne-marie.engman-ott@jarfalla.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se.
#LI-MM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!