Provningsingenjör

Vill du bli en del av vår starka grupp som utvecklar och optimerar framtidens tekniska lösningar för fastighetens energisystem? Vill du vara med och säkerställa att våra produkter uppfyller våra högt satta krav på tillförlitlighet och funktion? Vill du ha ett intressant och varierande arbete och samtidigt bidra med någon väldigt viktigt? ESBE är ett av Europas ledande innovationsföretag inom värme och kyla, och nu söker vi dig som vill medverka till att utveckla framtidens hållbara fastighetslösningar.  

Här blir du del av en social och kompetent grupp på en händelserik arbetsplats där du är med i utvecklingen av framtidens hållbara fastighetslösningar. Att arbeta som provningsingenjör är varierande och flexibelt, och din kompetens, din personlighet och dina intressen är viktiga ingredienser i tjänstens utformning. Tätt samarbete sker med personal på utvecklingsavdelningen samt med övriga avdelningar inom verksamheten. I tjänsten rapporterar du till vår testcenter- och innovationschef.

Om tjänsten
ESBE har ett av Europas mest moderna och mest utvecklade testcenter för produktprovning inom vår bransch. Utveckling av provningsutrustning och provningsmetoder sker kontinuerligt och kommer tillsammans med produktprovning att utgöra dina huvudområden. Som provningsingenjör medverkar du i produktutvecklingsprojekt genom upprättande, planering och genomförande av provplaner för att säkerställa funktion och tillförlitlighet under en produkts framväxt. Analyser, reflektion och dokumentering av resultat är en viktig del i ditt arbete.

Vi söker
dig som är högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så som analytisk förmåga och strukturerat arbetssätt samt nyfikenhet och ett öppet sinne. Du ska kunna kommunicera och samverka såväl i din grupp som tvärfunktionellt, och ha ett intresse för kontinuerligt förbättringsarbete. Då vi arbetar internationellt är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift. Erfarenhet av produktprovning eller produktutvecklingsarbete är meriterande.

Vi erbjuder
Hos ESBE är du en del av företaget – på riktigt. Vi månar om våra medarbetare och erbjuder en rad fina förmåner. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss – och roligt! Hos oss blir du en del i ett rutinerat team på en rolig och aktiv arbetsplats med en trevlig och inkluderande företagskultur. Du blir här inkluderad i ett årligt vinstutdelningssystem och får också möjlighet att köpa aktier i bolaget.
Utöver det erbjuder vi en rad aktiviteter som eget gym, cirkelträning, after work m m

Mer information om tjänsten kan ges av Björn Söderholm, mail: bjorn.soderholm@esbe.eu, telefonnummer: 0371-570000, eller, skicka in din ansökan direkt via vår hemsida, www.esbe.se, urval och intervjuer sker löpande.

Om oss
ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. Med mer än 110 år bakom oss har vi en marknadsledande position och är ett väletablerat varumärke i hela Europa. ESBE-familjen, som växer ständigt, består idag av drygt 220 anställda och omsätter ca 650 MSEK. Huvudkontor med utveckling och fabrik ligger i Reftele och försäljning sker över hela världen, men främst inom Europa. Vi har egna säljbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!