Redovisningsekonom

Om företaget

Delagott utvecklar och förvaltar fastigheter, i första hand bostadsrättsföreningar. Vi hjälper till med ekonomisk och teknisk förvaltning samt kundtjänst med tillhörande tjänster. Vårt huvudkontor ligger centralt i Stockholm och vi har flera lokala förvaltningskontor i Sverige, som drivs av franchisetagare. Vi är cirka 60 personer som jobbar på Delagott, varav ett 15-tal på huvudkontoret.

Om tjänsten

Vi söker nu en ny medarbetare till vår ekonomiavdelning. Du kommer att ha ett kundansvar där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kvartalsrapportering, budget- och bokslutsarbete. Utöver det ansvarar du över att lämna in deklarationer, hålla i budget och ekonomimöten samt vägleda och hjälpa dina kunder med deras ekonomifrågor. Löpande rådgivning är en viktig och stor del av arbetet.

Om dig

För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, flexibel och en drivande person som gillar att ta egna initiativ. Du har en god analytisk och kommunikativ förmåga och kan både tolka, samt kommunicera siffror på ett tydligt sätt till kunderna. 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och att det ska kännas rätt för både dig och oss, därför ser vi att att rollen kan utformas efter dig som är en mer senior ekonom men även dig som är mer junior i branschen.  

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, med ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. Vi är ett företag som växer och har en ambitiös tillväxtplan, som medarbetare på den resan har du möjlighet att påverka både din egen men också företagets utveckling. Vi ser gärna att du på sikt engagerar dig och utvecklas inom områden som du finner intressanta. 

Vårt huvudkontor, där ditt arbete kommer att utgå ifrån ligger i centrala Stockholm.

Vi värnar om våra anställda och tycker om att göra saker tillsammans. När de anställda mår bra mår också företaget och våra kunder bra. Bland annat har vi företagsträning varannan vecka, friskvårdsbidrag och andra aktiviteter på regelbunden basis. Vi tar dessutom med de anställda på en årlig bonusresa.

Kvalifikationer

Eftergymnasial ekonomiutbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

Meriterande kvalifikationer

-Tidigare erfarenhet av redovisning i bostadsrättsföreningar

-Vi arbetar främst i systemen Fortnox, Real, Rillion, Aprisa och Excel så erfarenhet i något av dessa är meriterande men inget krav. 

Om anställningen

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Är du redo för din nästa utmaning? Du är då varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vid frågor, vänligen kontakta emma.danielsson@delagott.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!