Vill du bli en viktig kugge i vårt team av brf-ekonomer?

Om företaget

Delagott utvecklar och förvaltar fastigheter, i första hand bostadsrättsföreningar. Vi hjälper till med kundtjänst samt ekonomisk och teknisk förvaltning, med tillhörande tjänster. Vårt huvudkontor ligger centralt i Stockholm och vi har flera lokala förvaltningskontor i Sverige, som drivs av franchisetagare. 

Vi är cirka 50 personer som jobbar på Delagott, varav ett 15-tal på huvudkontoret. Vi får löpande in nya kunder och har en fortsatt ambitiös tillväxtplan.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, med ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. Ditt arbete kommer att utgå från huvudkontoret där vi är ett sammansvetsat glatt team som tillsammans arbetar med att underlätta för våra kollegor och kunder. Vi kan även tänka oss att merparten av arbetet utförs på distans om du är mer erfaren.

Om tjänsten

Vi söker nu en ny medarbetare till vår ekonomiavdelning, vi är ett litet team där alla hjälper alla. Ditt dagliga arbete kommer gå ut på att ansvara över ett antal bostadsrättsföreningars redovisning i form av att upprätta budgetar, kvartalsrapporter och bokslut. Löpande rådgivning är också en stor del av arbetet och att vägleda styrelsemedlemmarna i olika frågor och ärenden gällande deras ekonomi i sin helhet.  

Det finns även goda möjligheter till kompetensutveckling på företaget och att utvecklas inom områden som engagerar just dig. På sikt får du gärna vara med i uppstarten av nya kunder eller vara med och utveckla vår metodik och utbildning mot styrelsemedlemmar om det är något som intresserar dig. 

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av arbete på exempelvis en redovisningsbyrå eller annan ekonomitjänst. 

För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad, flexibel och drivande person som gillar att ta egna initiativ. Du har en god analytisk och kommunikativ förmåga och kan både tolka, samt kommunicera siffror på ett tydligt sätt till kunderna. 

Meriterande kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av redovisning i brf:er

Om anställningen

Start: Augusti 2022

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Är du redo för din nästa utmaning? Du är då varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vid frågor, vänligen kontakta emma.danielsson@delagott.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!