Säljande projektledare

Universeum och Chalmers Konferens & Restauranger söker en säljande projektledare för arbete på Universeum. Tjänsten innebär försäljning och projektledning av alla typer av event, konferenser och arrangemang på Universeum.

Om Universeum

Universeum är Sveriges nationella vetenskapscenter och en av de tio mest besökta destinationerna i Sverige. Det gör oss till en kraftfull arena för upplevelser och lärande inom naturvetenskap, teknik och hållbar utveckling.

Vi ökar barns och vuxnas kunskap om allt från algoritmer och atomer till Big Bang och biologisk mångfald. Tillsammans med Universeum utforskar man världen genom naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap och matematik. Alltid satt i en större kontext. I ett tvärvetenskapligt perspektiv som får oss att förstå hur världen hänger ihop och fungerar. Det är viktigt för oss att vara en plats där medborgare, akademin, näringslivet och det offentliga kan mötas. Där frågor och idéer om världen och vetenskapen får röra sig fritt. Där handlingskompetens för en hållbar framtid föds, ges bränsle och prisas.

Under 2021 till 2023 genomgår vi ett omfattande utvecklingsprogram och expansion för att göra mer nytta för fler. Universeum växer och vi ser fram emot att du blir en av oss! Vi som jobbar här är genuint engagerade i vårt uppdrag och arbetar varje dag för ett ge enastående upplevelser till alla våra kunder. Vi bottnar i våra kärnvärden: hållbart, vetenskapligt, modigt och roligt. Det är så vi utvecklar och genomför våra erbjudanden och det är så vi möter varandra och våra besökare, andra kunder, samarbetspartners samt intressenter.

Om Chalmers Konferens & Restauranger

Chalmers Konferens & Restauranger är ett expansivt bolag i konstant förändring. Vi finns på ett flertal ställen i stan, förutom på Universeum även på Chalmers Campus Johanneberg & Lindholmen Science Park.

Vi ägs av Chalmers Studentkår och skapar studentnytta i hela vår verksamhet på olika sätt. Totalt sett driver vi ett 20-tal restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, företagsreceptioner samt cateringverksamhet.

Vi vill jobba med hållbarhet i alla led; ledarskap, en hållbar arbetsmiljö och en hållbar miljöpåverkan. Våra medarbetare är kända för sitt passionerade, pålitliga och personliga sätt att arbeta med gäster och kunder, och vi vill bli fler som delar dessa egenskaper!

Om tjänsten

Som säljande projektledare blir du anställd av Universeum, men arbetar både för Universeum och Chalmers Konferens & Restauranger.

Vi söker en person som ska arbeta nära Universeums kunder med försäljning och projektledning av alla typer av event, konferenser och arrangemang på Universeum. Målgruppen är företag och organisationer inom privat och offentlig sektor samt akademin. Även arrangemang för allmänheten, där mat och dryck är en väsentlig del av upplevelsen, kan förekomma.

Tjänsten innebär ansvar för bearbetning och hantering av målgrupperna i allt från visningar, offertförfarande, merförsäljning, bekräftelsehantering, information, service, fakturering och uppföljning till utveckling av nya produkter. Den säljande projektledaren kommer ha nära samarbete med Universeums eventkoordinator, försäljningsavdelning, marknad- och kommunikationsavdelning samt andra ansvariga på både Universeum och Chalmers Konferens & Restauranger.  

Som person har du sälj, service och kundfokus i ditt DNA. Du är en trygg person som skapar tillit. Du är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra genom att vara social och kommunikativ. Du har god struktur, är ordningsam och är resultatfokuserad.

Kvalifikationer

  • Inga specifika utbildningskrav.

  • Flera års (dokumenterad) erfarenhet av framgångsrik projektledning från större verksamheter inom restaurang, konferens och service.

  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning och prissättningsmodellering.

  • Förmåga att kunna uttrycka sig mycket väl i svenska och engelska i tal och skrift.

  • Befintligt nätverk av potentiella kunder är meriterande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, tjänsteman 100 % tjänst, oreglerad arbetstid. 6 månaders provanställning tillämpas.

Delad tjänst mellan Universeum (50 %) och Chalmers Konferens & Restauranger (50 %). Arbetsgivare är Universeum.

Tillträde: Snarast

Sista ansökningsdag: 2022-08-14. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker via formuläret till höger.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Carina Halvord, VD Universeum (TF Försäljningschef)
carina.halvord@universeum.se

Eva Tobisson, Chalmers Konferens & Restauranger
eva.tobisson@chalmerskonferens.se

Chatri Wihma, HR-chef Universeum
chatri.wihma@universeum.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!