Senior Business Developer – som vill göra skillnad inom energi och hållbarhet

Stjärnorna står rätt för Catator! Med sin långa erfarenhet, sina unika produkter inom vätgasteknik och en marknad som är mogen för hållbara, miljövänliga och högteknologiska lösningar, är nu Catator redo för en ny fas i sin tillväxtresa. Detta innebär kommersiellt fokus och en börsnotering inom snart framtid. Det innebär även en unik möjlighet för dig som affärsutvecklare att göra skillnad inom energi och hållbarhet

Nu söker vi en Affärsutvecklare som vill bidra till att lösa hållbarhetsutmaningar för flera branscher.

Lokalisering: vårt huvudkontor i Lund

I denna internationella roll får du möjligheten att verka i en framtidsbransch som är högst aktuell. Du blir en viktig nyckelperson för vår framtida utveckling och får en unik möjlighet att bli en del av vårt optionsprogram. Har du rollen som affärsutvecklare, eller liknande, av industriella produkter idag, så kan du vara den vi söker!

I rollen som affärsutvecklare…

blir du en del av ett högteknologiskt företag inom området katalys och katalytisk processdesign. Vår kompetens är stark inom vätgasteknik och vi som jobbar här, har alla en stor passion för vad vi gör. Idag omsätter vi drygt 20 miljoner och är sex anställda. Tiden är mogen och vi ska nu gå från prototyptillverkning till storskalig produktion samtidigt som vi siktar på en börsnotering under 2023.

Ditt uppdrag är att fånga och paketera potentialen i vad som gör Catator relevant för framtiden. I första hand innebär detta ett analysarbete utifrån marknad, kunder och omvärldsfaktorer. Därefter att paketera vårt erbjudande och skapa en affärsplan som ska ta oss till det bolag vi har potential att bli. Då vi har många och långa relationer med befintliga kunder, kommer detta arbete göras i nära dialog med kunder och i samarbete med VD.

Våra kunder finns över hela världen och denna roll har hög internationell prägel. Du får möjlighet att resa och knyta nya kontakter inom olika kulturer och branscher, med resdagar om ca 50–70 dagar/året. Flexibiliteten är stor och möjligheterna enorma!

För att lyckas som affärsutvecklare…

  • Du har en högskole- eller universitetsexamen, gärna med inriktning mot teknik eller ekonomi.

  • Vi tror att du har minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet och att du har minst fem års erfarenhet av att tidigare ha arbetat i en affärsutvecklingsroll av tekniska B2B produkter.

  • Din bakgrund präglas av en global och internationell karaktär.

  • Du är flytande i engelska, och kan du svenska är det ett plus!

Du drivs av att utveckla affärer…

och din personlighet är väldigt viktig för oss.

För att lyckas i rollen:

  • Du drivs av att utveckla marknader och göra strategiska affärer med globala företag. Du har förmågan att koppla teknik till kundvärde i en komplex värdekedja.

  • Du har förmågan att kommunicera med alla och kontakter knyter du med lätthet.

  • Du är drivande och får saker och ting att hända.

Då vi sysslar med högteknologiska produkter är det viktigt att du har ett starkt intresse för teknik och har huvudet på skaft för att ta dig an det vi brinner för!

Catator är ett högteknologiskt företag…

och grundades 1990 av en grupp forskare vid Lunds universitet . Vi blev snabbt ett högteknologiskt företag med unika teknologier och produkter inom katalys och katalytisk processdesign. Vårt uppdrag är att bli en nyckelleverantör över hela världen av högkvalitativa katalytiska system för effektiv energiförsörjning i olika applikationer.

Vi som arbetar på Catator är vår viktigaste resurs och vi hoppas du vill bli en del av oss!

Är du inte redan övertygad så läs mer om oss här: https://catator.se/

För att söka rollen…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV.

Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar Catator med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Catator AB

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!