Seniorkonsult, finansiell kommunikation

Narva är en av Nordens ledande kommunikationsbyråer med expertis inom bland annat hållbarhet, finansiell kommunikation och marknadskommunikation. Nu söker vi en Seniorkonsult inom finansiell kommunikation.

I rollen kommer du arbeta på ledningsnivå med några av Sveriges mest namnkunniga och intressanta börsbolag. Uppdragen är breda och handlar om strategisk och taktisk rådgivning runt den finansiella kalendern, större händelser, IPO:s och kvartalsrapporter samt års- och hållbarhetsredovisningar. Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm.

Din roll
I uppdragen kommer du bland annat:

  • Arbeta med strategisk rådgivning kring bolagens aktiviteter i syfte att tydliggöra bolagets position mot kapitalmarknaden.

  • Utifrån din kunskap om och förståelse för logiken i kapitalmarknaden kommer du guida kunderna till rätt budskap och aktiviteter.

  • Stötta kunderna genom rådgivning och praktiskt arbete rörande IR, IPO:s och M&A-kommunikation

  • Etablera dig som en viktig rådgivare och ytterligare stärka Narvas position inom IR.

  • Vara drivande i pitcharbete för nya uppdrag inom området.

  • Att identifiera behov och föreslå lösningar för kunden tillsammans med övriga expertkompetenser på Narva.

  • I rollen ingår att ta kundansvar för ett par av Narvas börsnoterade kunder.

Din erfarenhet
Vi tror att du idag arbetar på en IR-avdelning på ett börsbolag eller en byrå med inriktning på finansiell kommunikation och nu vill ta ett ytterligare utvecklingskliv. Du har ett utpräglat aktieintresse, erfarenhet av att positionera börsbolag mot aktiemarknaden och gillar att bygga en bra investment story. Erfarenhet av en IPO-process är en stark merit. Du är kunnig, noggrann och idérik och triggas av att vinna nya affärer.

Vi vill ha din ansökan senast 2 maj 2022 – men hör gärna av dig redan idag.

Frågor kring tjänsten besvaras av Staffan Bruzæus
staffan.bruzaeus.@narva.se
070-713 06 06

  • 100% tillsvidareanställning med 6 månaders initial provanställning

  • Placeringsort: Stockholm

  • Start: Enligt överenskommelse

Om Narva
Narva är en strategisk rådgivare som skapar innovativ kommunikation som bygger starka varumärken. I dag är vi cirka 70 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Narva är en del av Ahead Group som är Nordens största byrånätverk. Läs mer om oss på www.narva.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!