Servicetekniker till Domino

Domino Sweden har i över 25 år utvecklat och levererat industriella skrivare för kodning och märkning till företag runt om i Sverige. Dominos märksystem används inom de flesta branscher för bland annat applicering av datummärkning, streckkoder, serialiserad data och etiketter. Kännetecknade för Dominos produkter och tjänster är hög kvalitet, stor anpassningsförmåga samt ett kundfokuserat arbetssätt.
Domino Sweden är en del av den globala koncernen Domino Printing Sciences som grundades 1978. Med 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i fler än 120 länder är Domino en aktör med stor erfarenhet inom produkt-, emballage- och pallmärkning.
Vi har servicekontor utplacerade över hela landet, vilket innebär att vi når ut till 90% av våra kunder inom två timmar. Vårt huvudkontor ligger i Linköping där vi håller ett komplett reservdelslager för alla våra produkter. För oss är det av yttersta vikt att våra kunder känner sig trygga och säkra med oss som leverantör. Domino Sweden är en naturlig produktionspartner med målsättningen att erbjuda högkvalitativ märkning, service och tillgänglighet.
Dominos portfölj innehåller ett stort sortiment av industriella skrivare och märksystem med bland annat: Bläckstråle-märkning, Laser-märkning, TTO-märkning, Etikett-märkning och flera olika appliceringsmöjligheter.
Läs mer på 
www.domino.se

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker arbetar du med service, underhåll, reparation och installation av företagets maskiner.
Du ansvarar för merförsäljning av företagets produkter såsom tillbehör, reservdelar och andra förbättringar och tekniska lösningar.
Som servicetekniker stöttar du säljorganisationen med din tekniska produktkunskap vid framtagande av offerter och inför kommande projekt.
Du erbjuds en utvecklande roll i en miljö där tekniskt intresse knyter gruppen samman.

Vem är du?

Domino söker dig som är tekniskt intresserad, driven och positiv.
Du stimuleras av att ha många varierande arbetsuppgifter och att ingen dag är sig lik.
Vi tror att du förmodligen skruvat på en och annan teknisk pryl och är en händig person som gillar att skruva och hitta lösningar utanför boxen.
Du är en glad och trevlig person som gillar människor både som kunder och medarbetare och ditt sinne för merförsäljning är väl utvecklat
Du är nyfiken, snabb på att lära dig nya saker och vågar komma med egna idéer och ta egna beslut. Du älskar att ge kunder oväntat bra service och vill alltid leverera högsta kvalitét på ditt arbete.
Du är bra på att kommunicera och gör det gärna på både svenska och engelska.
Du har utbildning eller erfarenhet inom maskin- eller elektronikservice och det är en fördel om du har erfarenhet av försäljning.
Körkort är ett krav.
För Domino är det oerhört viktigt att du är rätt person för gruppen och företaget.
Domino tror på stark gemenskap och vill att man alltid har roligt på jobbet.

Du blir placerad i Linköping och blir anställd av Domino Sweden AB.

Vi samarbetar med Uniflex Östergötland i den här rekryteringen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Wiering julia.wiering@uniflex.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Uniflex är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!