Sökes: Elektronikingenjör som vill jobba med produktutveckling på riktigt

Vill du vara med och utveckla produkter som gör verklig skillnad för människors vardag och liv? Föreställ dig en vardag där din innovationsförmåga tillsammans med OIM:S nyskapande produktutvecklingstänk skapar träffsäkra lösningar till innovativa kunder i världen. Denna vardag kan bli din!

OIM Sweden AB 
är ett innovationsdrivet konsultbolag som säkerställer våra kunders konkurrenskraft genom ett partnerskap där produktutveckling och människa står i fokus.

Våra kunskaper, innovationsdrivna arbetssätt och erfarenheter ger oss tillsammans förutsättningar att ta oss an de mest utmanande uppdragen och utveckla de mest drivna ingenjörerna.

Vår leverans utgår från kundens behov varför du hittar oss både ute hos kund och i större projekt hos oss. Fokus är att säkerställa att vi levererar nyskapande lösningar.

Läs mer om oss här – www.oimsweden.com

Vad skulle din nya vardag innebära
Du skulle få möjligheten att i högsta grad vara en viktig spelare gällande att leverera innovativa produkt- och systemlösningar till våra kunder. Vi skapar verklighet av idéer och är övertygade om att vår förmåga att driva produktutveckling från idé till produktion här på plats är unik. Den skapar nya möjligheter för dig som är långt större än bara det specifika projektet. Detta utvecklar dig som ingenjör på sätt du inte trodde var möjliga.

Föreställ dig en vardag där du får chansen att arbeta i multidisciplinära innovativa produktutvecklingsuppdrag eller i ett av våra flera inhouse-projekt.

Som en i teamet på OIM har du alltid tillgång till vår samlade kompetens och till våra lokaler som rymmer labb, prototypverkstad, produktionsytor och massor med arbetsglädje.

Om dig
Vi tror att vår nästa kollega har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant tekniskt område och erfarenhet som elektronikkonstruktör. Som elektronikkonstruktör hos oss arbetar du med elektronikkonstruktion på PCB-nivå med minnen, mikroprocessorer och periferikretsar såsom sensorer m.m. Du kommer få vara med från början till slutet av olika projekt där dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat:

·         Design av elektronik, rita kretsschema

·         Komponentval

·         PCB-design

·         Simulering och verifiering

·         Skriva test och produktions specifikationer

·         Arbete med EMC aspekter i konstruktionsfas samt efterföljande certifierande mätningar

·         Sluttestning mot produktion

Vi använder oss av Altium som verktyg. Tycker du dessutom att det är intressant att jobba tvärfunktionellt och har intresse av t.ex. programmering inom inbyggd mjukvara eller mekanik och gärna ser dig arbeta med medicintekniska produkter tror vi att vi har rätt miljö för dig att utvecklas i din roll som elektronikkonstruktör.

Sök nu!
Det enda du behöver göra är att skicka en intresseanmälan genom att sända ditt cv eller din Linkedin-profil till oss, gärna direkt till mailadressen: ann.kryhl@oimsweden.com

Nyfiken?
Har du frågor eller funderingar finns Ann endast ett samtal bort på 0733-200067.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!