Sökes: Ingenjör inom inbyggda system som vill jobba med produktutveckling på riktigt

Vill du vara med och utveckla produkter som gör verklig skillnad för människors vardag och liv? Föreställ dig en vardag där din innovationsförmåga tillsammans med OIM:S nyskapande produktutvecklingstänk skapar träffsäkra lösningar till innovativa kunder i världen. Denna vardag kan bli din!

OIM Sweden AB
är ett innovationsdrivet konsultbolag som säkerställer våra kunders konkurrenskraft genom ett partnerskap där produktutveckling och människa står i fokus.

Våra kunskaper, innovationsdrivna arbetssätt och erfarenheter ger oss tillsammans förutsättningar att ta oss an de mest utmanande uppdragen och utveckla de mest drivna ingenjörerna.

Vår leverans utgår från kundens behov varför du hittar oss både ute hos kund och i större projekt hos oss. Fokus är att säkerställa att vi levererar nyskapande lösningar.

Läs mer om oss här – www.oimsweden.com

Vad skulle din nya vardag innebära
Du skulle få möjligheten att i högsta grad vara en viktig spelare gällande att leverera innovativa produkt- och systemlösningar till våra kunder. Vi skapar verklighet av idéer och är övertygade om att vår förmåga att driva produktutveckling från idé till produktion här på plats är unik. Den skapar nya möjligheter för dig som är långt större än bara det specifika projektet. Detta utvecklar dig som ingenjör på sätt du inte trodde var möjliga.

Föreställ dig en vardag där du får chansen att arbeta i multidisciplinära innovativa produktutvecklingsuppdrag eller i ett av våra flera inhouse-projekt.

Som en i teamet på OIM har du alltid tillgång till vår samlade kompetens och till våra lokaler som rymmer labb, prototypverkstad, produktionsytor och massor med arbetsglädje.

Om dig
Vi tror att vår nästa kollega har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant tekniskt område och kunnig inom något eller flera av följande tekniker och verktyg: C/C++, Hårdvarunära programmering, Git, Gerrit, Jenkins, Linux, Agila metoder, Realtidsprogrammering.

Sök nu!
Det enda du behöver göra är att skicka en intresseanmälan genom att sända ditt cv eller din linkedinprofil till oss, gärna direkt till mailadressen ann.kryhl@oimsweden.com

Nyfiken?
Har du frågor eller funderingar finns jag ett samtal bort på 0733-200067.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!