Sommarvikarier till Civil Care AB

Om jobbet

Vi erbjuder ett mycket betydelsefullt arbete inom vård och omsorg där du tillsammans med engagerade kollegor i mindre arbetsgrupper får möjlighet att skapa ett betydelsefullt liv och en bättre vardag för våra kunder.

Våra kunder varierande behov av hjälp och stöttning i sin vardag och är alla individer vilket innebär att vi som jobbar hemma hos dem behöver kunna se varje enskild individs behov och bemöta kunden utefter vem kunden är som individ. Det ställer krav på att du som person kan lyssna och lära känna individen du har framför dig för att kunna ge en så individanpassad vård som möjligt.

Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter och har stöd av kollegor vid behov.

Vi bedriver hemtjänst ut i samhället både i Umeå och Hörnefors. I Hörnefors så bedriver vi även hemtjänst på vårt trygghetsboende Astridgården. Vi bedriver individanpassad vård och omsorg dygnet runt hos våra kunder.

Nu söker vi dig som vill jobba tillsammans med oss under sommaren med goda möjligheter för fortsättning till hösten. Vi söker medarbetare till båda våra enheter Umeå och Hörnefors.

Vem är du?

Vi söker dig som har hjärtat på rätt plats och trivs att jobba självständigt i en del av ett team. Du drivs av att göra skillnad i andra människors liv och kan hantera olika typer av människor och få andra att känna att de är i centrum.

Du har minst B-körkort och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper som vi värdesätter:

  • Omtänksam

  • Flexibel

  • Lättlärd

  • Social

  • Ansvarsfull

  • Lyhörd

  • Serviceinriktad

Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom omsorgsarbete, innehar omsorgsutbildning eller annan likvärdig erfarenhet.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

 

Varför Civil Care?

Vi vill förändra omsorgen och vara en förebild i branschen. Med de bästa medarbetarna, förmågan att tänka nytt och förändra, lagarbete och stolthet levererar Civil Care individanpassad omsorg med omtanke och respekt för individen och skapar därmed ett meningsfullt liv och en bättre vardag för våra kunder.

”Vi bygger vår egen framtid. Är det något jag vet, så är det att vi inte blir yngre och yngre. Den omsorg vi lägger grunden till idag är också den jag och mina föräldrar kommer använda oss av i framtiden, förhoppningsvis även mina barn. Jag vill en dag stolt kunna titta på personalens rygg, när de bäddat ner mig i sängen, för att se namnet Civil Care.”

-Peter Andersson – grundare, ägare och VD.

Läs gärna mer om oss på:

https://civilcare.se/

 

Om anställningen

Sysselsättningsgrad: Deltid

Startdatum: Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för annons, vänta därför inte med din ansökan.

Vid frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Emma Öberg verksamhetsassistent.

Kontaktuppgifter:

emma@civilcare.se

0726016592

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!